Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Диамантен гоблен АНГЕЛЧЕ НА ОБЛАЧЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

Диамантени/Елмазени гоблени изработващи се чрез лепене на мозаечни мъниста, нареждащи се по схема.

Забавение, което надхвърля удоволствието от реденето на пъзел или шиенето на гоблен! 

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

25.83 лв

Повече информация

Елмазени гоблени - нов вид гоблени, които предлагат огромно разнообразие и ярки цветове. Опитайте и се насладете на това невероятно хоби.

Изберете от следните размери:

РАЗМЕР: 

29х20 см. Кръгли диаманти - 31лв.
36х25 см. Кръгли диаманти - 43лв.
43х30 см. Кръгли диаманти - 65лв. 
50х35 см. Кръгли диаманти - 68лв.
58х40 см. Кръгли диаманти - 81лв. 
29х20 см. Квадратни диаманти - 33лв. 
36х25 см. Квадратни диаманти - 44лв. 
43х30 см. Квадратни диаманти - 57лв. 
50х35 см. Квадратни диаманти - 70лв. 
58х40 см. Квадратни диаманти - 82 лв. 

Пълно облепяне.

Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими около 22-25 дни за доставка на гоблена. 

Комплекта елмазен гоблен съдържа: платно-основа със залепваща повърхност и отпечатана на него схема на изображението, диамантени маниста в различни цветове със съответни маркировки отговарящи на мястото им в схемата, специална пластмасова табличка, пинцета за взимане на диамантчетата и залепяне, лепило и писалка ако гоблена е с кръгли диаманти.

Има различни видове диамантени гоблени/мозайки според мънистата, с кото се изработват - квадратни, кръгли прозрачни и кръгли акрилни (матови, като квадратните). Повърхността им е с различен брой "ъгли"- 9 или 12. С кръглите обикновено се запълва частично рисунъкът, а с квадратните – изцяло. Трябва да се има предвид, че колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията на диамантения гоблен, особено ако има заложени дребни детайли или фигури. Големите диамантени картини изискват повече време, но ефектът е поразителен.

Диамантените картини са ново, забавно и красиво хоби, което се оказва много лесно и приятно. Получава се невероятно красива и блестяща картина. Приятно забавление за свободното време на малки и големи.

В последствие гоблена може да поставете в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива диамантена картина.

Диамантеният гоблен е предназначен за сръчни, търпеливи и най-вече  за хора с усет към красотата!

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени са неподходящи за деца .  

Мнения

30 други продукта от същата категория :

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: