Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Аксесоари и материали за рисуване 

 • 2.25 лв

  Това са разпорки конкретно за клиновите подрамки, които продаваме в нашия сайт. Информация за самите подрамки можете да откриете тук. Тези елементи не са пригодни за подрамки на други достачици.

  2.25 лв
 • 6.00 лв

  Лакирането на нарисуваната и готова картина по номета ще създаде завършен вид на творбата, ще подобри нейната издрържливост на влага, дим, прах, слънчева светлина.  Изберете гланциращ или матиращ лак за акрилни картини! Добавете бласък или кадифена мекота на оживялото в цветове, форми, емоции и нюанси платно.

  6.00 лв
 • 1.57 лв

  Направете си дървена подрамка за 15 секунди с нашите елементи без да имате нужда от никакви специализирани инструменти. Вече можете да си сглобите подрамка по ваш размер и да опънете на нея платно за рисуване или канава с готов принт. Това са подрамките, които ползват професионалните художници и ателиета.  За подробности, вижте описанието по-долу....

  1.57 лв
 • 8.70 лв

  Предлагаме дървени клинови подрамки от БОР с перфектно качество и бърза доставка до всяка точка в България.  Подрамка е със включени и клиновете

  8.70 лв
Показване на 1 - 4 от 4 артикула