Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Декларация за поверителност


Чрез бисквитките сайта ArtIvet.com събира анонимна статистика за всяко Ваше посещение. Събраната информация съдържа данни относно кои от страниците на Сайта сте разгледали, колко пъти сте посетили Сайта, какъв вид стока е предизвикал вниманието Ви и др. Възможно е трети страни, като Facebook и Twitter, да узнаят че сте посетили ArtIvet.com, ако ползвате услугите им. Ние не можем да ги контролираме и вярваме, че това не представлява никаква заплаха за Вас.
При регистрация в ArtIvet.com, сайта внимателно пази предоставената информация и никога не я споделя без изричното съгласие на Абоната. Сайта не споделя данните си с трети лица, освен в случаите в които това помага за доставката на поръчаните от Вас стоки или услуги.

До тук бяха разгледани основните моменти от декларацията за поверителност. Ако имате нужда от повече информация моля продължете да четете:

1.Измерване на параметрите на посещенията на нашите посетители – сайта ArtIvet.com измерва посещенията на уеб сайта, използвайки Google Analytics. Записва какви страници разглеждате, като потребители в рамките на този Сайт, как сте достигнали до него и базова информация за устройството, чрез което влизате в Интернет. Цялата получена информация е анонимна – тя не казва кой сте, а показва, че някой е посетил Сайта. Събраната информация помага при анализа и подобряването на ArtIvet.com  - дава информация кои раздели от Сайта се справят добре, как потребителите достигат до него и др.. Можете да научите повече за Google Analytics или да се откажете, ако желаете.

2. Facebook, Twitter и други социални мрежи - тези услуги предоставят социални бутони и сходни характеристики, които използваме на ArtIvet.com - като "Like" и "Tweet" бутоните. Програмно това се осъществява чрез вграждане на код, който те предоставят и не се контролира от нас. Facebook от своя страна също анализира потребителското поведение и използват вградения код например за да се отбележи, че: "х от приятелите ти харесват това". Сайта ArtIvet.com няма никакъв достъп до тази информация, нито пък може да контролира как тези мрежи я използват. Социалните мрежи  е възможно също да си водят статистика, че разглеждате ArtIvet.com, при наличие, че използвате услугите им (ние не гарантираме, че те правят това към момента, но в възможно техните политики да се променят). Тъй като ArtIvet.com е напълно съгласуван с българското законодателство сайт, то засичането на Вашето посещение от социалните мрежи не представлява проблем за никого.

3. Регистрация в сайта – при регистрация в ArtIvet.com, Сайта ще запише специфична лична информация за потребителя, като име, телефон и и-мейл адрес. Към вече събраните данни се прибавя и информация за използваните от потребителя услуги на Сайта с цел тяхното подобряване. Води се регистър и на предоставената счетоводна информация и на историята на транзакциите за счетоводни цели, както и за да контролираме собствената си дейност.

4. И-мейл - ArtIvet.com може да ви изпрати и-мейл съобщения относно Вашата поръчка (като фактури и др.) или такива, които изрично сте поискали (бюлетини или известия). Съгласно българското законодателство потребителят има възможността да се откаже от някои от тази комуникации по всяко време. Сайта няма да предостави личната информация или имейл адресите на настоящите или бивши абонати на трети лица, освен в случаите, в които те са специално наети, за да помогнат при доставката на закупените стоки или услуги, както подробно е описано по-горе.

5. Онлайн плащане  - при покупка онлайн ArtIvet.com използва различни възможности за заплащане през мрежата. Компаниите, предоставящи услуги за разплащания през Интернет ще получат достъп до личните данни на потребителя и информация за плащането. Третите страни, които използва Сайта са за периодични плащания. Информацията, предоставена на тези компании се свежда до степента, необходима за целите на обработка на плащанията, които потребителя на Сайта сам е наредил.

6. Сигурност - ArtIvet.com взема много предпазни мерки за предотвратяване на загуби, злоупотреби или промяна на личната информация на потребителите. Тези предпазни мерки включват ограничаване на целия достъп до информация с парола и/или защитен ключ. Въпреки че ArtIvet.com много внимава и се подсигурява за всестранно запазване на поверителната информация, Сайта не може да гарантира на 100% сигурността на данните, изпратени по Интернет. Потребителят е отговорен за запазването в тайна на своята парола и потребителски данни. Никога сайта ArtIvet.com или наш служител няма да попита потребител за неговата парола, така че моля не се доверявайте на никого, който пита за нея.

7. Актуализации на настоящата политика - ArtIvet.com  има право да актуализира тази декларация за поверителност, периодично, след технологични промени или при промени в българското законодателство. Потребителят е задължен да проверява и да се информира на настоящата страница за най-новата версия. ArtIvet.com също може да ви известява за промени в политика за поверителност на Сайта по и-мейл.

8. Допълнител въпроси - ако имате някакви въпроси относно тази декларация за поверителност или личните ви данни, моля пишете ни чрез формата за контакт.