Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Диамантен гоблен ДЕВАТА С АНГЕЛЧЕТАТА

Направете си сами ИКОНА! Вложете своята любов, пожелания за здраве, успехи и благополучие на домът и близките си с Диамантен гоблен - Икона. Вградете любов и добри пожелания с ръцете си и създайте защита за своето семейство. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

Диамантени гоблени - ИКОНИ изработващи се чрез лепене на мозаечни мъниста, нареждащи се по схема.

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

29.50 лв

    Отстъпка от 10 % при поръчка на 3 или повече диамантени гоблена    

Повече информация

Диамантени гоблени - ИКОНИ! Направата на икони е било изкуство и мистерия в древността. Сега имате възможността да направите сами икона и да я подарите на хората, които обичате. Направени с любов, рамкирани и подредени на семейството или близките ви тези икони ще ги пазят и закрилят. 

Изберете от следните размери:

РАЗМЕР: 

25х25 см. Кръгли диаманти-
30х30 см. Кръгли диаманти-
40х40 см. Кръгли диаманти-
50х50 см. Кръгли диаманти-
60х60 см. Кръгли диаманти-
25х25 см. Квадратни диаманти-
30х30 см. Квадратни диаманти-
40х40 см. Квадратни диаманти-
50х50 см. Квадратни диаманти-
60х60 см. Квадратни диаманти-

Кръгли или  Квадратни  мъниста. Пълно облепяне.

Доставка до 22-25 дни след потвърждаване на заявката от наш сътрудник. 

             

Комплекта съдържа: платно-основа със залепваща повърхност и отпечатана на него схема на изображението, диамантени маниста в различни цветове със съответни маркировки отговарящи на мястото им в схемата, специална пластмасова табличка, пинцета за взимане на диамантчетата и залепяне, лепило и писалка ако гоблена е с кръгли диаманти.

Има различни видове диамантени гоблени/мозайки според мънистата, с кото се изработват - квадратни, кръгли прозрачни и кръгли акрилни (матови, като квадратните). Повърхността им е с различен брой "ъгли"- 9 или 12. С кръглите обикновено се запълва частично рисунъкът, а с квадратните – изцяло. Трябва да се има предвид, че колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията на диамантения гоблен, особено ако има заложени дребни детайли или фигури. Големите диамантени картини изискват повече време, но ефектът е поразителен.

Диамантените картини са ново, забавно и красиво хоби, което се оказва много лесно и приятно. Получава се невероятно красива и блестяща картина. Приятно забавление за свободното време на малки и големи.

В последствие гоблена може да поставете в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива диамантена картина.

Диамантеният гоблен е предназначен за сръчни, търпеливи и най-вече  за хора с усет към красотата!

Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими до 30 дни за доставка на гоблена. 

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени са подходящи за деца.  

Мнения

От (Пловдив , Bulgaria) на05 Aug 2021 (Диамантен гоблен ДЕВАТА С АНГЕЛЧЕТАТА) :
(5/5

Девата с ангелчетата

Гобленът е много красив, изящен и излъчващ топлина, спокойствие и радост! Цветовете са прекрасни, в светлите тонове на розовото. Ангелчетата се получават толкова истинско, че сякаш оживяват! Впечатлена съм! Любимият ми гоблен!

От (Тетевен , Bulgaria) на12 Apr 2021 (Диамантен гоблен ДЕВАТА С АНГЕЛЧЕТАТА) :
(5/5

Катя

Страхотен гоблен и двата са много красиви благодаря ви сега правя мики и мини. Просто вие сте страхотни, много любезни към клиентите си бъдете винаги така позитивни. Хубав ден от мен

От (Варна, Bulgaria) на07 Jul 2016 (Диамантен гоблен ДЕВАТА С АНГЕЛЧЕТАТА) :
(5/5
Клиентът е оценил продуктa, но не е публикувал ревю.

30 други продукта от същата категория :

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: