Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

За Дома 

Подкатегории

 • Картини за стена

  Ако търсите начин да придадете стил на интериора на дома си, едно от решенията е да поставите подходящи картини за стена в различните помещения. Те ще добавят артистичност и уют към атмосферата.

  За хола е препоръчително да изберете картини от различни жанрове като абстрактно изкуство, портрети, графики и маслени платна, които добавят аристократизъм в класически стил. Фотографии или модерни творби са подходящ акцент за лекия съвременен дизайн.

  В спалнята е важно да създадете усещане за баланс и спокойствие, като изберете картини, които действат медитативно, като красиви пейзажи и зеленина.

  За кухнята подходящи са картини с натюрморти на храни и напитки, които създават настроение и внасят свежест и цвят.

  В детската стая картините по стените допълват общата тема на обзавеждането, като изображенията зависят от възрастта и интересите на детето. Те са важен елемент от обзавеждането, тъй като формират естетически вкус от най-ранна възраст.

  За офис: Когато става дума за украса на служебни помещения, търсим авторитет, клас и внимание към детайлите. Картините на стените могат да бъдат ключов акцент, който не само разнообразява строгия бизнес стил, но също така създава по-приятна и вдъхновяваща работна среда.

  ArtIvet предлага голям избор от красиви и функционални продукти за обзавеждане и украса на дома на достъпни цени. Каталогът ни е доказателство, че качеството не трябва да е скъпо.

 • Образователни игри

  Образователни игри за деца

  Детските образователни игри са създадени специално за деца над 5 години с цел да им предоставят забавление, докато неусетно развиват различни умения и знания. Тези игри предоставят множество възможности за обучение и развитие в различни области.

  Ключови умения и знания, придобивани чрез образователните игри

  • Игра с букви - децата се запознават неусетно с буквите от българската азбука, определят първата буква на думите и четат кратки думи.

  • Игра с математика (за втори клас - тук) - подобряват уменията си за броене и свързват количество с числа. Освен това, учат да събират и изваждат числа от 0 до 20 и овладяват част от учебния материал по математика за втори клас.

  • Игра с история и култура - децата се запознават с ежедневието, бита и празниците на нашите прародители, разширявайки представите си за делниците, празниците и труда на хората в миналото. Освен това, учат повече за българските традиции.

  • Игра за природните науки - запознават се с лечебните свойства на растенията и усвояват интересни ценни знания и любопитни факти за видовете растения, животни, птици и насекоми. Те осъзнават значимостта на природата за хората и нуждата от нейното опазване.

  • Игра за езиково образование - научават неусетно да определят с лекота частите на речта изучавани по български език (съществително име, прилагателно име и глагол) в началната училищна възраст.

  • Игра за наука и космос - разширяват представите си за Вселената, Слънчевата система и планетите.

  Предимства на образователните и обучителни игри от АртИвет пред видеоигрите

  Игрите предоставят забавление и същевременно помагат на децата да усвоят нови знания и умения. Тези игри не съдържат никакво насилие. Децата се учат по-лесно чрез игра, която е привлекателна и мотивираща за тях. Образователните игри развиват креативността, логическото мислене, способността за решаване на проблеми и социалните умения на децата.

  Купете образователна игра от ArtIvet

  Образователните игри за деца са ценен инструмент за тяхното развитие и подготовка за бъдещето, а не на последно място и чудесен начин за приятно прекарване на повече време с тях, за нас - техните родители.

Показване на 1 - 6 от 6 артикула