За Дома 

Подкатегории

 • Картини за стена

  Ако търсите начин да придадете стил на интериора на дома си, едно от решенията е да поставите подходящи картини за стена в различните помещения. Те ще добавят артистичност и уют към атмосферата.

  За хола е препоръчително да изберете картини от различни жанрове като абстрактно изкуство, портрети, графики и маслени платна, които добавят аристократизъм в класически стил. Фотографии или модерни творби са подходящ акцент за лекия съвременен дизайн.

  В спалнята е важно да създадете усещане за баланс и спокойствие, като изберете картини, които действат медитативно, като красиви пейзажи и зеленина.

  За кухнята подходящи са картини с натюрморти на храни и напитки, които създават настроение и внасят свежест и цвят.

  В детската стая картините по стените допълват общата тема на обзавеждането, като изображенията зависят от възрастта и интересите на детето. Те са важен елемент от обзавеждането, тъй като формират естетически вкус от най-ранна възраст.

  За офис: Когато става дума за украса на служебни помещения, търсим авторитет, клас и внимание към детайлите. Картините на стените могат да бъдат ключов акцент, който не само разнообразява строгия бизнес стил, но също така създава по-приятна и вдъхновяваща работна среда.

  ArtIvet предлага голям избор от красиви и функционални продукти за обзавеждане и украса на дома на достъпни цени. Каталогът ни е доказателство, че качеството не трябва да е скъпо.

Показване на 1 - 6 от 6 артикула