Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Диамантен гоблен СВЕТА ПЕТКА

Диамантени гоблени се  изработват, като  се   лепят  мозаечни мъниста върху  схема .

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

Забавение, което надхвърля удоволствието от реденето на пъзел или шиенето на гоблен! 

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка. 

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

29.50 лв

    Отстъпка от 10 % при поръчка на 3 или повече диамантени гоблена    

Повече информация

Диамантените  гоблени  са  красива  и  занимателна  мозайка, която  се  подрежда  по  схема. Схемата  е  подобна  на  тази  на  гоблените  и  върху  нея  се  лепят  мънистата(диамантите).  

Наричат се диамантени, тъй като мънистата са многостени (на принципа на диамантите) и всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината. 

Поставете  в  дома  си  изработена  от  Вас  икона  с  образа  на  Света  Петка,  която е  покровителка  на  българския  народ  и  на  семейството!

РАЗМЕРИ:

30х20 см. Кръгли диаманти 
36х24 см. Кръгли диаманти 
40х27 см. Кръгли диаманти 
45х30 см. Кръгли диаманти 
50х33 см. Кръгли диаманти 
54х36 см. Кръгли диаманти 
60х40 см. Кръгли диаманти 
30х20 см. Квадратни диаманти 
36х24 см. Квадратни диаманти 
40х27 см. Квадратни диаманти 
45х30 см. Квадратни диаманти 
50х33 см. Квадратни диаманти 
54х36 см. Квадратни диаманти 
60х40 см. Квадратни диаманти 

 

Кръгли  или Квадратни мъниста.

Пълно облепяне.

 

Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими до 22 - 25 дни за доставка на гоблена.

 Всяка успешно направена поръчка бива потвърждавана от наш сътрудник по телефона. Моля при телефонното обаждане да уточните с какви диаманти бихте желали да Ви доставим гоблена. Ако не посочите изрично вида, то диамантения гобленът ще бъде доставен по преценка на сайта. 

Комплектът съдържа: платно-основа със залепваща повърхност и отпечатана на него схема на изображението, диамантени маниста в различни цветове със съответни маркировки отговарящи на мястото им в схемата, специална пластмасова табличка, пинцета за взимане на диамантчетата и залепянеи писалка ако гоблена е с кръгли диаманти.

Има различни видове диамантени гоблени/мозайки според мънистата, с кото се изработват - квадратни, кръгли прозрачни и кръгли акрилни (матови, като квадратните). Повърхността им е с различен брой "ъгли"- 9 или 12. С кръглите обикновено се запълва частично рисунъкът, а с квадратните – изцяло. Трябва да се има предвид, че колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията на диамантения гоблен, особено ако има заложени дребни детайли или фигури. Големите диамантени картини изискват повече време, но ефектът е поразителен.

Диамантените картини са ново, забавно и красиво хоби, което се оказва много лесно и приятно. Получава се невероятно красива и блестяща картина. Приятно забавление за свободното време на малки и големи.

В последствие гоблена може да поставете в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива диамантена картина.

Диамантеният гоблен е предназначен за сръчни, търпеливи и най-вече  за хора с усет към красотата!

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са подходящи за деца. 

Мнения

От (гр. Монтана, Bulgaria) на03 Nov 2020 (Диамантен гоблен СВЕТА ПЕТКА) :
(5/5

Диамантен гоблен СВЕТА ПЕТКА

Прекрасен гоблен, вдъхващ силна вяря и смиреност!

30 други продукта от същата категория :

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: