Диамантен гоблен ЗЛАТНА ИКОНА БЕЗ НАДПИС

Диамантени гоблени изработващи се чрез лепене на мозаечни мъниста, нареждащи се по схема 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ

Забавение, което надхвърля удоволствието от реденето на пъзел или шиенето на гоблен! 

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка. 

Повече детайли

Нов продукт

24.17 лв

  • Кръгли диаманти 26х20
  • Кръгли диаманти 30х23
  • Кръгли диаманти 39х30
  • Кръгли диаманти 53х40
  • Квадратни диаманти 53х40
  • Кръгли диаманти 45х35
  • Квадратни диаманти 26х20
  • Квадратни диаманти 30х23
  • Квадратни диаманти 39х30
  • Квадратни диаманти 45х35

Добавяне към списъка с желания

Поръчай продукта с един клик

* Без регистрации и пароли!

Повече информация

Диамантените гоблени са красива и занимателна мозайка, при която на схема подобна на схемите на гоблена се лепят цветни камъчета.

Наричат се диамантени, тъй като мънистата, които се лепят са многостени на принципа на диамантите и всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината. 

Доставете  си  удоволствието  сами  да  изработите  иконата - красива  и  изящна!  Тази  икона   трябва  да   я  има  във  всеки  дом!

РАЗМЕРИ:

26х20 см. Кръгли диаманти - 30 лв.
30х23 см. Кръгли диаманти - 40 лв.
39х30 см. Кръгли диаманти - 51 лв.
45х35 см. Кръгли диаманти - 67 лв.
53х40 см. Кръгли диаманти - 82 лв.
26х20 см. Квадратни диаманти - 29 лв.
30х23 см. Квадратни диаманти - 38 лв.
39х30 см. Квадратни диаманти - 48 лв.
45х35 см. Квадратни диаманти - 66 лв.
53х40 см. Квадратни диаманти - 80 лв.

 Кръгли  или Квадратни мъниста.

 Пълно облепяне.

 Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими до 22 - 25 дни за доставка на гоблена.

 

Всяка успешно направена поръчка бива потвърждавана от наш сътрудник по телефона. Моля при телефонното обаждане да уточните с какви диаманти бихте желали да Ви доставим гоблена. Ако не посочите изрично вида диамантчета то диамантения гоблен ще бъде доставен по преценка на сайта. 

Комплектът съдържа: платно-основа със залепваща повърхност и отпечатана на него схема на изображението, диамантени маниста в различни цветове със съответни маркировки отговарящи на мястото им в схемата, специална пластмасова табличка, пинцета за взимане на диамантчетата и залепянеи писалка ако гоблена е с кръгли диаманти.

Има различни видове диамантени гоблени/мозайки според мънистата, с кото се изработват - квадратни, кръгли прозрачни и кръгли акрилни (матови, като квадратните). Повърхността им е с различен брой "ъгли"- 9 или 12. С кръглите обикновено се запълва частично рисунъкът, а с квадратните – изцяло. Трябва да се има предвид, че колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията на диамантения гоблен, особено ако има заложени дребни детайли или фигури. Големите диамантени картини изискват повече време, но ефектът е поразителен.

Диамантените картини са ново, забавно и красиво хоби, което се оказва много лесно и приятно. Получава се невероятно красива и блестяща картина. Приятно забавление за свободното време на малки и големи.

В последствие гоблена може да поставете в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива диамантена картина.

Диамантеният гоблен е предназначен за сръчни, търпеливи и най-вече  за хора с усет към красотата!

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са подходящи за деца. 

ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ
В случай, че закупеният от Вас продукт не отговори на очакванията Ви, Вие може да го върнете в срок до 14 дни след получаването му, съгласно Общите условия на сайта Artivet.com, и ние ще възстановим заплатената от вас сума.

...Вижте повече

Мнения

30 други продукта от същата категория :