Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Диамантен гоблен РОУЗИ С РОЗАТА

Диамантените гоблени са невероятно красиво и креативно забавление за малки и големи - подреждане на блестящи мъниста по схема.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

Това забавление надминава удоволствието от реденето на пъзел или шиенето на гоблен! 

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка. 

Повече детайли

До края на намалението остават:

дни : часове : мин. : сек.

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

26.50 лв

-10%

23.85 лв

Повече информация

Диамантените гоблени  са  тип мозайка, при които  мънистата са многостенни и напомнят  с  повърхността  си  обработен диамант, а всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината. Лепят се  върху схема, наподобяваща схемите на гоблен.  

ВЪЗМОЖНИ РАЗМЕРИ:

30х20см. Кръгли диаманти
35х25см. Кръгли диаманти
45х30см. Кръгли диаманти
50х35см. Кръгли диаманти
60х40см. Кръгли диаманти
30х20см. Квадратни диаманти
35х25см. Квадратни диаманти
45х30см. Квадратни диаманти
50х35см. Квадратни диаманти
60х40см. Квадратни диаманти

Пълно облепяне. Кръгли  или Квадратни мъниста.


Когато   поръчката  е направена, тя задължително се потвърждава от наш сътрудник по телефона. Трябва да уточните с какъв  вид  мъниста (кръгли  или  квадратни)   желаете  да  работите.

Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими между  22 и 25 дни.

 Доставя  Ви се  комплект, в  който  има:

1) платно-основа с  отпечатана на него схема на изображението и залепващо  покритие, 2) диамантени мъниста в различни цветове със съответни маркировки, отговарящи на мястото им в схемата, 3) специална пластмасова табличка, 4) пинсета за вземане на диамантчетата и залепяне, 5)п исалка, 6) лепило, с което се пълни върхът на писалката, 7) резервни пликчета за съхранение на отворените мъниста.

Диамантени гоблени/мозайки  са  различни  видове, според мънистата, с кото се изработват - квадратни или кръгли. Колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията. За гоблени с малки размери се насочете към едри изображения в близък план, Ако желаете да изработите пейзаж, е по-добре да си закупите по-голям размер гоблен за по-добро и красиво изображение. В последствие гоблена може да поставите в подходяща рамка и обезателно с предпазно стъкло и да внесете в дома си отблясъците на една красива диамантена картина.

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са подходящи за деца. 

ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ
В случай, че закупеният от Вас продукт не отговори на очакванията Ви, Вие може да го върнете в срок до 14 дни след получаването му, съгласно Общите условия на сайта Artivet.com, и ние ще възстановим заплатената от вас сума.

Доверете ни се!
• Ние предлагаме продукт с най-високо качество!
• 99% от нашите клиенти изразяват удволетвореност от нашата продукция. 
• Пазарувате безопасно и сигурно

Мнения

30 други продукта от същата категория :

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: