Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Елмазен гоблен СВЕТИ ЛАЗАР

Елмазените гоблени се  изработват  чрез лепене на мозаечни мъниста, нареждани  по схема 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ

Това  е  забавение, което надхвърля удоволствието от реденето на пъзел или шиенето на гоблен! 

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка. 

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

24.17 лв

Повече информация

Елмазените  гоблени са  много  красива и занимателна мозайка, при коятовърху схема, подобна на тази на гоблен, се лепят цветни камъчета(мъниста).

Наричат се така, защото мънистата, които се лепят, са многостени на принципа на диамантите и всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината. 

Доставете  си  удоволствието  сами  да  изработите  икона! Свети Лазар е покровител на женитбата, като насочва девойките към подходящия съпруг. Освен  това той се счита за закрилник на болните.  Кой  дом  няма  нужда  от  такова  покровителство?....

РАЗМЕРИ:

28х23 см. Кръгли диаманти - 34 лв.
30х25 см. Кръгли диаманти - 39 лв.
36х30 см. Кръгли диаманти - 48 лв.
42х35 см. Кръгли диаманти - 60 лв.
55х45 см. Кръгли диаманти - 80 лв.
60х50 см. Кръгли диаманти - 90 лв.
28х23 см. Квадратни диаманти - 29 лв.
30х25 см. Квадратни диаманти - 36 лв.
36х30 см. Квадратни диаманти - 46 лв.
42х35 см. Квадратни диаманти - 57 лв.
55х45 см. Квадратни диаманти - 77 лв.
60х50 см. Квадратни диаманти - 88 лв.

 

Кръгли  или Квадратни мъниста.

 Пълно облепяне.

Всяка успешно направена поръчка бива потвърждавана от наш сътрудник по телефона. Моля при телефонното обаждане да уточните с какви диаманти бихте желали да работите. Ако не посочите изрично вида диамантчета ,то гобленът ще бъде доставен по преценка на сайта. 

 Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими до 22 - 25 дни за доставка на гоблена.

Комплектът съдържа: платно-основа със залепваща повърхност и отпечатана на него схема на изображението, диамантени маниста в различни цветове със съответни маркировки отговарящи на мястото им в схемата, специална пластмасова табличка, пинцета за взимане на диамантчетата и залепянеи писалка ако гоблена е с кръгли диаманти.

Има различни видове елмазени(диамантени) гоблени - мозайки, според мънистата, кото се използват - квадратни, кръгли прозрачни и кръгли акрилни (матови, като квадратните). Повърхността им е с различен брой фасети(стенички)- 9 или 12. С кръглите обикновено се запълва частично рисунъкът, а с квадратните – изцяло. Трябва да се има предвид, че колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията на диамантения гоблен, особено ако има заложени дребни детайли или фигури. Големите елмазени  картини изискват повече време, но ефектът е поразителен.

Елмазените картини са ново, забавно и красиво хоби, което се оказва много лесно и приятно. Получава се невероятно красива и блестяща картина. Приятно забавление за свободното време на малки и големи.

В последствие гоблена може да поставете в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива,  дискретно  блестяща   картина.

Този  вид   гоблен е предназначен за сръчни, търпеливи и най-вече  за хора с усет към красотата!

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са подходящи за деца. елмазени  гоблени,  икона,

Мнения

30 други продукта от същата категория :

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: