Диамантен гоблен ИСУС ХРИСТОС - СВЕТЛИ ДА СА ДНИТЕ ВИ

Диамантени гоблени - ИКОНИ! Направата на икони е било изкуство и мистерия в древността. Сега имате възможността да направите сами иконата  ИСУС ХРИСТОС - СВЕТЛИ ДА СА ДНИТЕ ВИ,  и да я подарите на хората, които обичате. Направена с любов, рамкирана и подарена, тази икона ще ги пази и закриля. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ

Диамантените  гоблени - ИКОНИ  се изработват  чрез лепене на мозаечни мъниста, подреждани по схема.

Повече детайли

Нов продукт

24.17 лв

 • Кръгли диаманти 30х21
 • Кръгли диаманти 35х25
 • Кръгли диаманти 45х32
 • Кръгли диаманти 50х35
 • Кръгли диаманти 60х42
 • Квадратни диаманти 30х21
 • Квадратни диаманти 35х25
 • Квадратни диаманти 45х32
 • Квадратни диаманти 50х35
 • Квадратни диаманти 60х42
 • Кръгли диаманти 40х28
 • Квадратни диаманти 40х28

Добавяне към списъка с желания

Поръчай продукта с един клик

* Без регистрации и пароли!

Повече информация

При  диамантените   гоблени се лепят цветни камъчета(мъниста)  върху схема, подобна на тази на гоблен . като в  резултат  се  получава   много  красива и  занимателна  мозайка. Наричат се така, защото мънистата, които се използват, са многостени (на принципа на диамантите) и всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината. 

Може  да  изберете  между  следните 

РАЗМЕРИ:

30х21 см. Кръгли диаманти - 31 лв.
35х25 см. Кръгли диаманти - 41 лв.
40х28 см. Кръгли диаманти - 51 лв.
45х32 см. Кръгли диаманти - 60 лв.
50х35 см. Кръгли диаманти - 71 лв.
60х42 см. Кръгли диаманти - 90 лв.
30х21 см. Квадратни диаманти - 29 лв.
35х25 см. Квадратни диаманти - 39 лв.
40х28 см. Квадратни диаманти - 48 лв.
45х32 см. Квадратни диаманти - 57 лв.
50х35 см. Квадратни диаманти - 68 лв.
60х42 см. Квадратни диаманти - 88 лв.

Кръгли  или Квадратни мъниста.

 Пълно облепяне.

Когато  вече  сте  направили  поръчка,   тя  ще  бъде  потвърдена  от  наш  сътрудник  с  обаждане  по  телефона.   Моля при телефонното обаждане да уточните с какви диаманти бихте желали да работите. Ако не посочите изрично вида диамантчета ,то гобленът ще бъде доставен по преценка на сайта. 

Комплектът съдържа: платно-основа със залепваща повърхност и отпечатана на него схема на изображението, диамантени мъниста в различни цветове със съответни маркировки отговарящи на мястото им в схемата, специална пластмасова табличка, пинсета за взимане на диамантчетата и залепяне  и писалка, ако гоблена е с кръгли диаманти.

Има различни видове елмазени(диамантени) гоблени - мозайки, според мънистата, кото се използват - квадратни, кръгли прозрачни и кръгли акрилни (матови, като квадратните). Повърхността им е с различен брой фасети(стенички)- 9 или 12. С кръглите обикновено се запълва частично рисунъкът, а с квадратните – изцяло. Трябва да се има предвид, че колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията на диамантения гоблен, особено ако има заложени дребни детайли или фигури. Големите елмазени  картини изискват повече време, но ефектът е поразителен.

 Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими до 22 - 25 дни за доставка на гоблена.

Елмазените картини са ново, забавно и красиво хоби, което се оказва много лесно и приятно. Получава се невероятно красива и блестяща картина. Приятно забавление за свободното време на малки и големи.

В последствие гоблена може да поставете в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива,  дискретно  блестяща   картина.

Този  вид   гоблен е предназначен за сръчни, търпеливи и най-вече  за хора с усет към красотата!

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са подходящи за деца. 

Мнения

30 други продукта от същата категория :