Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Диамантен гоблен ДЕВАТА С МЛАДЕНЕЦА - ПЪТЕВОДНА СВЕТЛИНА

Направете сами ИКОНА! Вложете своята любов, пожелания за здраве, успехи и благополучие на домът и близките си с елмазен гоблен - икона.  Вградете любов и добри пожелания с ръцете си изображението  на  Дева  Мария - покровителка на майчинството, жените и семейното щастие, и тази  икона    ще  бъде  зактрилница  на дома, в  който е  поставена. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

Това забавление надминава удоволствието от реденето на пъзел или шиенето на гоблен, релаксира и успокоява! 

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка. 

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

29.50 лв

Повече информация

Диамантените гоблени  са  тип мозайка, при които  мънистата  са многостенни  сечени под ъгъл и напомнят с повърхността си обработен  диамант, а всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината. Лепят се  върху схема, наподобяваща схемите на гоблен.  

РАЗМЕРИ:

28х24 см. Кръгли диаманти
30х26 см. Кръгли диаманти
35х30 см. Кръгли диаманти
40х34 см. Кръгли диаманти
45х38 см. Кръгли диаманти
60х51 см. Кръгли диаманти
28х24 см. Квадратни диаманти
30х26 см. Квадратни диаманти
35х30 см. Квадратни диаманти
40х34 см. Квадратни диаманти
45х38 см. Квадратни диаманти
60х51 см. Квадратни диаманти

Пълно облепяне. Кръгли  или Квадратни мъниста.


Когато поръчката е направена, тя задължително се потвърждава от наш сътрудник по телефона. Трябва да уточните с какъв вид мъниста(кръгли  или  квадратни)   желаете да работите.

Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими между  22 и 25 дни.

 Доставя  Ви се  комплект, в  който  има:

1) платно-основа с отпечатана на него схема на изображението и залепващо  покритие, 2) диамантени мъниста в различни цветове със съответни маркировки, отговарящи на мястото им в схемата, 3)специална пластмасова табличка, 4)пинсета за вземане на диамантчетата и залепяне, 5)писалка, 6)лепило, с което се пълни върхът на писалката, 7)резервни пликчета за съхранение на отворените мъниста 

Диамантени гоблени, тип мозайки са различни  видове, според мънистата, с които се изработват - квадратни, кръгли. Тяхната повърхност е с различен брой "ъгли"-около 9. С кръглите обикновено се запълва частично рисунъкът, а с квадратните – изцяло. Колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията. В последствие гоблена може да поставите в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива диамантена картина.

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са подходящи за деца. 

ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ
В случай, че закупеният от Вас продукт не отговори на очакванията Ви, Вие може да го върнете в срок до 14 дни след получаването му, съгласно Общите условия на сайта Artivet.com, и ние ще възстановим заплатената от вас сума.

Доверете ни се!
• Ние предлагаме продукт с най-високо качество!
• 99% от нашите клиенти изразяват удволетвореност от нашата продукция. 
• Пазарувате безопасно и сигурно

Мнения

От (гр.СОФИЯ, П.К.1000, Общ.СТОЛИЧНА, Обл.СОФИЯ (СТОЛИЦА), Bulgaria) на25 Aug 2023 (Диамантен гоблен ДЕВАТА С МЛАДЕНЕЦА - ПЪТЕВОДНА СВЕТЛИНА) :
(5/5

С благодарност към Вас

НАРЕДИХ ГОБЛЕНА И Е НЕВЕРОЯТЕН.ВСИЧКИ ДИАМАНТЕНИ ГОБЛЕНИ ЗАКУПЕНИ ОТ МЕН СА СЪС СТРАХОТНО КАЧЕСТВО.
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА БЪРЗАТА ИМ ДОСТАВКА.

30 други продукта от същата категория :

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: