Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Елмазен гоблен ДВА ЧЕРНИ ЛЕБЕДА В ПРИКАЗНО ЕЗЕРЦЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

Елмазени гоблени изработващи се чрез лепене на мозаечни мъниста, нареждащи се по схема.

Забавение, което надхвърля удоволствието от реденето на пъзел или шиенето на гоблен! 

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка.

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

29.50 лв

Повече информация

Елмазените гоблени /наричани още Диамантени гоблени/ са приятно занимание за всеки. Върху платно с отпечатана схема на гоблен се лепят разноцветни мъниста. 

Изберете от следните размери:

РАЗМЕР: 

30х20 см. Кръгли диаманти 
36х24 см. Кръгли диаманти 
39х26 см. Кръгли диаманти 
45х30 см. Кръгли диаманти 
60х40 см. Кръгли диаманти 
30х20 см. Квадратни диаманти 
36х24 см. Квадратни диаманти 
39х26 см. Квадратни диаманти 
45х30 см. Квадратни диаманти 
60х40 см. Квадратни диаманти 

Кръгли или  Квадратни  мъниста

Пълно облепяне на картината

             

Елмазеният гоблен ще получите като комплект с всичко необходимо: платно-основа със залепваща повърхност и отпечатана на него схема на изображението, диамантени маниста в различни цветове със съответни маркировки отговарящи на мястото им в схемата, специална пластмасова табличка, пинцета за взимане на диамантчетата и залепяне, лепило и писалка ако гоблена е с кръгли диаманти.

Има различни видове диамантени гоблени/мозайки според мънистата, с кото се изработват - квадратни, кръгли прозрачни и кръгли акрилни (матови, като квадратните). Повърхността им е с различен брой "ъгли"- 9 или 12. С кръглите обикновено се запълва частично рисунъкът, а с квадратните – изцяло. Трябва да се има предвид, че колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията на диамантения гоблен, особено ако има заложени дребни детайли или фигури. Големите диамантени картини изискват повече време, но ефектът е поразителен.

Елмазените картини са ново, забавно и красиво хоби, което се оказва много лесно и приятно. Получава се невероятно красива и блестяща картина. Приятно забавление за свободното време на малки и големи.

В последствие гоблена може да поставете в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива диамантена картина.

Елмазенията гоблен е предназначен за сръчни, търпеливи и най-вече  за хора с усет към красотата!

Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка по телефона от наш сътрудник са необходими около 22-25 дни за доставка на гоблена. 

ВНИМАНИЕ: Елмазите са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не  са подходящи за деца.

Мнения

От (бургас, Bulgaria) на16 Jul 2016 (Елмазен гоблен ДВА ЧЕРНИ ЛЕБЕДА В ПРИКАЗНО ЕЗЕРЦЕ) :
(5/5

dva 4erni lebeda v prikazno ezero

kypihme go i v momenta go rabotim.mnogo e zabavno i stava krasivo.

30 други продукта от същата категория :

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: