Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Диамантен гоблен - БОГОРОДИЦА С ИСУС – МАЙКА И ДЕТЕ

Направете сами ИКОНА! Вложете своята любов, пожелания за здраве, успехи и благополучие на дома и близките си с диамантен гоблен - икона. Вградете любов и добри пожелания с ръцете и сърцето си, докато подреждате иконата диамантен гоблен. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

Това занимание е забавно, успокояващо и релаксиращо, много лесно и изисква  по-малко усилия от  шиенето на гоблен! 

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка. 

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

31.50 лв

Повече информация

Диамантени гоблени - ИКОНИ! Направата на икони е било изкуство и мистерия в древността. Сега имате възможността да направите сами икона и да я подарите на хората, които обичате. Направени с любов, рамкирани и подредени на семейството или близките ви тези икони ще ги пазят и закрилят.

Диамантените гоблени се изработват от мъниста - в зависимост от вашият избор кръгли като малки полусферички или квадратни, като малки пирамидки. Мънистата са многостенни, сечени под ъгъл и напомнят с повърхността си обработен диамант, а всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината. Лепят се върху схема, наподобяваща схемите на гоблен и създават един прекрасен приказен свят. 

Размерите, който сме посочили на гоблена отговаря точно на изображението, което ще налепите.Страничните бордове са НАД посочените размери. Напоследък, зачестиха случайте, когато другите търговци посочват размери на гоблена, а това се оказват, общите габаритни размери, а размерът на самото изображение е с 10 см. по-малко. Ние както винаги сме коректни и държим на думата си - посченият размер е размерът на изображението, което ще налепите. ГАРАНТИРАМЕ!

РАЗМЕРИ:

30х20 см. Кръгли диаманти
36х24 см. Кръгли диаманти
40х27 см. Кръгли диаманти
45х30 см. Кръгли диаманти
50х33 см. Кръгли диаманти
54х36 см. Кръгли диаманти
60х40 см. Кръгли диаманти
30х20 см. Квадратни диаманти
36х24 см. Квадратни диаманти
40х27 см. Квадратни диаманти
45х30 см. Квадратни диаманти
50х33 см. Квадратни диаманти
54х36 см. Квадратни диаманти
60х40 см. Квадратни диаманти

Пълно облепяне. Кръгли  или Квадратни мъниста.

Цените можете да видите като посочите избрания размер и преместите точката на него. 

Когато поръчката е направена, тя задължително се потвърждава от наш сътрудник по телефона. Ако наш сътрудник не ви позвъни до 24 часа, то вероятно поръчката ви не е пристигнала до нас. 

Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими между  22 и 25 дни. НАЛИЧНИТЕ ГОБЛЕНИ се доставят на следващия работен ден! 

Огромно разнообразие от над 3000 налични диамантени гоблени можете да видите ТУК!

 Доставя  Ви се  комплект,  в  който  има:

1) платно-основа с  отпечатана на него схема на изображението и залепващо  покритие, 2) диамантени мъниста в различни цветове със съответни маркировки, отговарящи на мястото им в схемата, 3 )специална пластмасова табличка, 4)пинсета за вземане на диамантчетата и залепяне, 5) писалка, 6) лепило, с което се пълни върхът на писалката, 7) пликчета за съхранение на отворените мъниста /пликчетата в комплекта са около 20 и в зависимост от организацията на работата може да не са ви достатъчно. Ние предлагаме пликчета и кутийки, с които да улесним и направим заниманието ви по-приятно/ 

Когато избирате гоблен имайте предвид, че колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията. По-големите размери стават по-красиви и изразителни картини в завършен вид.

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са подходящи за деца. 

ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ
В случай, че закупеният от Вас продукт не отговори на очакванията Ви, Вие може да го върнете в срок до 14 дни след получаването му, съгласно Общите условия на сайта Artivet.com, и ние ще възстановим заплатената от вас сума.

Доверете ни се!
• Ние предлагаме продукт с най-високо качество!
• 99% от нашите клиенти изразяват удволетвореност от нашата продукция. 
• Пазарувате безопасно и сигурно

Мнения

30 други продукта от същата категория :