Диамантен гоблен АНГЕЛ ГОСПОДЕН

Диамантените гоблени се  изработват  чрез лепене на малки  мъниста, които  се  нареждат  по схема върху залепваща повърхност.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

Това забавление, надхвърля удоволствието от шиенето на гоблен- релаксира и успокоява! 

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка. 

Повече детайли

До края на намалението остават:

дни : часове : мин. : сек.

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

36.50 лв

-10%

32.85 лв

Повече информация

Диамантените гоблени  са  картини изработени от мънистата.Те се лепят върху схема, която прилича на схемите на гоблен. Сечени под ъгъл, всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината. 

РАЗМЕРИ:

25х25см. Кръгли диаманти
30х30см. Кръгли диаманти
35х35см. Кръгли диаманти
40х40см. Кръгли диаманти
50х50см. Кръгли диаманти
60х60см. Кръгли диаманти
25х25см. Квадратни диаманти
30х30см. Квадратни диаманти
35х35см. Квадратни диаманти
40х40см. Квадратни диаманти
50х50см. Квадратни диаманти
60х60см. Квадратни диаманти


Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими до 22 -
 Пълно облепяне. Кръгли  или Квадратни мъниста.

25 дни за доставка на гоблена.
Когато поръчката е направена, тя задължително се потвърждава от наш сътрудник по телефона. Уточнете с какъв вид мъниста(кръгли или квадратни) искате да  работите.
 
Доставя  Ви се  комплект, в  който  има:

1) Платното е винилова основа с отпечатана на него схема на изображението и залепващо  покритие, 2) диамантени мъниста в различни цветове със съответни маркировки, отговарящи на мястото им в схемата, 3)специална пластмасова табличка, 4)пинсета за вземане на диамантчетата и залепяне, 5)писалка, 6)лепило, с което се пълни върхът на писалката, 7)резервни пликчета за съхранение на отворените мъниста 

Диамантени гоблени са  различни  видове, според мънистата, с които се изработват - квадратни, кръгли. Тяхната повърхност е изсечена с  около 12 ъгли. С кръглите е по-добре да се облепят големи гоблени, а квадратните застават по-плътно един до друг. Колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията . Картината от диаманти е наситена с цветове,в последствие гоблена може да поставите в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива диамантена картина.

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са подходящи за деца. 

ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ
В случай, че закупеният от Вас продукт не отговори на очакванията Ви, Вие може да го върнете в срок до 14 дни след получаването му, съгласно Общите условия на сайта Artivet.com, и ние ще възстановим заплатената от вас сума.

Доверете ни се!
• Ние предлагаме продукт най-високо качество!
• 99% от нашите клиенти изразяват удволетвореност от нашата продукция. 
• Пазарувате безопасно и сигурно

Мнения

30 други продукта от същата категория :