Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Диамантен гоблен - ДЕВАТА С ИСУС - СИЛАТА НА КРЪСТА

Диамантени гоблени икони -  внесете в домът си уникално произведение, изработено от самите вас и заредено с енергията на вашите пожелания и молитви за благополучие и закрила.

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

Това занимание е забавно, успокояващо и релаксиращо, много по-лесно и изисква  по-малко усилия от  шиенето на гоблен! https://artivet.com/content/9-nalichni-gobleni

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

29.50 лв

    Отстъпка от 10 % при поръчка на 3 или повече диамантени гоблена    

Повече информация

Диамантените гоблени са   много  красива и  занимателна  мозайка, при която  върху схема, подобна на тази на гоблен, се нареждат и лепят цветни камъчета (мъниста).

Наричат се диамантени гоблени, защото мънистата, които се използват, са многостени (на принципа на диамантите) и всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината. 

РАЗМЕРИ:

30х21 см. Кръгли диаманти 
35х25 см. Кръгли диаманти 
40х28 см. Кръгли диаманти 
45х32 см. Кръгли диаманти 
50х35 см. Кръгли диаманти 
60х42 см. Кръгли диаманти 
30х21 см. Квадратни диаманти 
35х25 см. Квадратни диаманти 
40х28 см. Квадратни диаманти 
45х32 см. Квадратни диаманти 
50х35 см. Квадратни диаманти 
60х42 см. Квадратни диаманти 

Кръгли  или Квадратни мъниста.

Пълно облепяне.

След  като направите  поръчка, тя  ще  бъде  потвърдена  от  наш  сътрудник  с  обаждане  по  телефона. 

Комплектът съдържа: платно-основа със залепваща повърхност и отпечатана на него схема на изображението, диамантени мъниста в различни цветове със съответни маркировки  на  пакетчетата,  указващи  мястото им в схемата, специална пластмасова табличка, пинсета за взимане на диамантчетата и залепяне  и писалка, ако гоблена е с кръгли диаманти.

Как да изберете вида на диамантения гоблен? 

- С кръглите диамантчета обикновено се запълва частично рисунъкът - мънистата са полусфери и поставени едно до друго оставят малки пространства, но канавата е оцветена и това не създава визуален дискомфорт. Кръглите мъниста придават мекота на чертите на лицата и са подходящи за диамантени гоблени с фигури. Кръглите мъниста, макар и с 0,2 мм. са по-едри от квадратните, което ги прави по-едри точки и съответно изображенията в малките размери са по-схематични. Кръглите диамантчета се редят с писалката и е по-лесно и бързо. Препоръчваме ако редите за първи път диамантен гоблен да зпочнете с кръгли диамантчета. 

- Квадратните мъниста са многостенно насечени пирамиди. Те трябва да се поставят малко по-прецизно и в по-стройни редици. Поставене ръбче до ръбче те не оставят празно пространство и не се вижда канавата по никакъв начин. Квадратните диамантчета са по-дребни и рисунъкът е по-изписан, но и по-пикселован /на квадратчета/. Поставят се с пинцетата, но можете да работите и с писалката, като внимателно нагласяте посоката на мънистата. 

Трябва да се има предвид, че колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията на диамантения гоблен, особено ако има заложени дребни детайли или фигури. Големите елмазени  картини изискват повече време, но ефектът е поразителен. 

 Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими до 22 - 25 дни за доставка на гоблена. Наличните модели се доставят на следващия работен ден след потвърждаване на поръчката.

Разгледайте - НАЛИЧНИ ДИАМАНТЕНИ ГОБЛЕНИ

Диамантените картини са ново, забавно и красиво хоби, което се оказва много лесно и приятно. Получава се невероятно красива и блестяща картина. Приятно забавление за свободното време на малки и големи.

В последствие диманатената икона може да поставете в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива,  дискретно  блестяща икона, зарадена с вашите добри пожелания и любов.

Този  вид   гоблен е предназначен за сръчни, търпеливи и най-вече  за хора с усет към красотата!

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените(елмазени)  гоблени не са подходящи за деца. 

ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ
В случай, че закупеният от Вас продукт не отговори на очакванията Ви, Вие може да го върнете в срок до 14 дни след получаването му, съгласно Общите условия на сайта Artivet.com, и ние ще възстановим заплатената от вас сума.

Доверете ни се!
• Ние предлагаме продукт най-високо качество!
• 99% от нашите клиенти изразяват удволетвореност от нашата продукция. 
• Пазарувате безопасно и сигурно

Мнения

30 други продукта от същата категория :

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: