Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Диамантен гоблен ИКОНА - С БЕЗКРАЙНА ЛЮБОВ КЪМ БОГА

Диамантените гоблени, това е диамантена картина направена  от плътно наредени и залепени  маниста върху канава, на която е отпечатана схема, като на гоБлените за шиене.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

Това занимание е забавно, успокояващо и релаксиращо, много по-лесно и изисква  по-малко усилия от  шиенето на гоблен! 

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка. 

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

29.50 лв

Повече информация

Диамантените гоблени се изработват от маниста - в зависимост от вашият избор кръгли или квадратни. Мънистата  са многостенни, сечени под ъгъл и напомнят с  повърхността си обработен диамант, а всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината. Лепят се  върху схема, наподобяваща схемите на гоблен.  

РАЗМЕРИ:

28х21 см. Кръгли диаманти
32х24 см. Кръгли диаманти
40х30 см. Кръгли диаманти
48х36 см. Кръгли диаманти
54х40 см. Кръгли диаманти
60х45 см. Кръгли диаманти
28х21 см. Квадратни диаманти
32х24 см. Квадратни диаманти
40х30 см. Квадратни диаманти
48х36 см. Квадратни диаманти
54х40 см. Квадратни диаманти
60х45 см. Квадратни диаманти

Пълно облепяне. Кръгли  или Квадратни мъниста.


Когато поръчката е направена, тя задължително се потвърждава от наш сътрудник по телефона. Трябва да уточните с какъв  вид  мъниста(кръгли  или  квадратни) желаете  да  работите.

Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими между  22 и 25 дни.

 Достав Ви се комплект, в  който  има:

1) основата е канава обработена, като отгоре е нанесено залепващо покритие с  отпечатана на него схема на изображението, 2) диамантени мъниста в различни цветове със съответни маркировки, отговарящи на мястото им в схемата, 3)специална пластмасова табличка, 4)пинсета за вземане на диамантчетата и залепяне, 5)писалка, 6)лепило, с което се пълни върхът на писалката, 7)резервни пликчета за съхранение на отворените мъниста 

Диамантени гоблени  са  различни  видове, според мънистата, с които се изработват - квадратни, кръгли. Тяхната повърхност е с различен с брой около 12. С кръглите обикновено се запълва частично рисунъкът, квдратните – изцяло. Колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията. В последствие гоблена може да поставите в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива диамантена картина.

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са подходящи за деца. 

ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ
В случай, че закупеният от Вас продукт не отговори на очакванията Ви, Вие може да го върнете в срок до 14 дни след получаването му, съгласно Общите условия на сайта Artivet.com, и ние ще възстановим заплатената от вас сума.

Доверете ни се!
• Ние предлагаме продукт с най-високо качество!
• 99% от нашите клиенти изразяват удволетвореност от нашата продукция. 
• Пазарувате безопасно и сигурно

Мнения

От (Бургас, Bulgaria) на27 Jan 2022 (Диамантен гоблен ИКОНА - С БЕЗКРАЙНА ЛЮБОВ КЪМ БОГА) :
(5/5
Клиентът е оценил продуктa, но не е публикувал ревю.

30 други продукта от същата категория :

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: