Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Образователна игра "Вълшебната гора"

"Вълшебната гора" е образователна игра, изпълнена с чудеса, приключения и знания. Събирайки вълшебни гъбки децата научават неусетно буквите от българската азбука, определят първата буква на думите, четат кратки думи и се запознават с часовника; подобряват уменията си за броене и свързват количество с число.
Злата вещица Амфибия е решила да омагьоса Вълшебната гора и да я превърне в свое кралство, като принуди обитателите и да я напуснат. За целта е приготвила невиждана по сила до сега магия.
Но има една малка тайна подробност, която може да осуети плановете й. От момента, в който тя е направена, трябва да изтекат точно 12 часа, за да се задейства. През тези часове магията може да бъде предотвратена единствено от мъдрият Гъбарко. Той обаче живее много навътре в гората.

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

48.90 лв

Повече информация

Нощта е настъпила и освен тъмнината, по пътя до там дебнат опасности и предизвикателства. Кой от играчите ще успее да ги преодолее и ще стигне пръв?
Всички играчи се състезават отборно срещу злата вещица, но победител ще е само един. Внимавайте, защото това може да бъде тя!

СЪДЪРЖАНИЕ НА ИГРАТА:

1 бр. красиво изработено игрално поле;
над 70 бр. карти "Вълшебни гъбки" с изображения и думи
4 бр. допълнителни табла "Вълшебна азбука";
мраморни камъчета;
1табло- часовникът на Амфибия ;
4 бр. пионки, зар;
упътване.

Минимална възраст на участниците - 5 г.
Брой участници в играта 2 - 4.

Мнения

6 други продукта от същата категория :