Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Образователна игра "Йероглифи"

В ръцете си държите едно приключение от света на българската граматика, което ще Ви отведе на интересно и запомнящо се пътешествие назад във времето - там, където са властвали жестоки фараони и са се строели огромни пирамиди.
По време на приключението, Вашето дете ще влезе в ролята на археолог, ще разгадава тайнствени йероглифи и ще трупа злато в залите за съкровища на Египетските пирамиди.

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

48.90 лв

Повече информация

Разгадавайки древните йероглифи и използвайки всички учебни Монтесори материали в играта, детето Ви ще се научи неусетно да определя с лекота частите на речта изучавани по български език (съществително име, прилагателно име и глагол) в началната училище. А с всяка следваща игра, то ще става все по-грамотно, знаещо и уверено в себе си, защото трупайки богатства в играта, то трупа опит и знания, които ще му донесат ползи не само в училище, но и в реалния живот.

За още по-добри резултати от играта, сме добавили и две допълнителни упражнения, както и една малка Монтесори игра със символи, които ще помагат на детето Ви да натрупа още опит по разнообразен, вълнуващ и изпълнен с емоции начин.
Играта е подходяща както за деца, които тепърва ще изучават частите на речта, така и за тези, които вече могат да ги определят с лекота.

СЪДЪРЖАНИЕ НА ИГРАТА:

1бр. красиво изработено игрално поле;
72 бр. карти с йероглифи;
3 бр. Монтесори табла с граматика;
8 бр. карти със зали за съкровища;
приложение за справка
2бр. листи с упражнения;
1 бр. мини Монтесори игра със символи;
4 бр. пионки, зар;
1 бр. текстилна торбичка
мраморни камъчета;
упътване.
Минимална възраст на участниците - 6 г.
Брой участници в играта - 2-4
Играта може да се играе и семейно на два отбора

Мнения

6 други продукта от същата категория :