Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Образователна игра "На лов за съкровища"

"НА ЛОВ ЗА СЪКРОВИЩА" е една вълнуваща и наситена със знания образователна игра, която бързо ще се превърне в любимо семейно приключение.

Целта на играта е децата да се научат да събират и изваждат числата от 0 до 20. А за да се случи това сме им подготвили незабравимо преживяване, което ще искат отново и отново.

Участниците влизат в ролята на смели мореплаватели и се отправят на дълго пътешествие в търсене на отдавна изгубени съкровища.

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

48.90 лв

Повече информация


Според една стара легенда, преди много, много години зъл и жесток разбойник откраднал 4 несметни съкровища - "Съкровището на дракона", "Съкровището на принцесата", "Пиратското съкровище" и "Съкровището на морския фар". Всяко от тях скрил зад 10 дебели врати в един стар замък. Вратите заключил здраво, а ключовете изхвърлил на дъното на океана. Там оставил и своето имане. До този ден никой не е успял да отключи вратите или да открие петото съкровище.

Играчите се отправят на необикновено пътуване в дълбините на океана на лов за съкровища. Целта е някой от тях пръв да отключи всички заключени врати от картата, която си е избрал или да стигне пръв до петото съкровище. По пътя дебнат пирати и отровни змии, но красивите русалки помагат и пазят всеки играч. Плавайки в океана, намирайки изгубените ключове и попадайки на загадки, под формата на задачи, малко по малко играчите се приближават до победата.

Играейки, децата се научават да събират и изваждат числата от 0 до 20, свързват количество с число, упражняват броенето и усъвършенстват математическите си умения. В края на пътешествието, победителят получава голямото съкровище, но това, което всички играчи печелят са ценните математически знания и уменията, придобити по време на вълнуващата и оспорвана игра.

СЪДЪРЖАНИЕ НА ИГРАТА:

1 бр. красиво изработено игрално поле;
60 бр. карти със задачи;
30 бр. допълнителни специални карти от играта;
4 двустранни табла;
30 бр. камъчета;
4 бр. пионки;
зар;
упътване.

Минимална възраст на участниците: 5г.

Брой участници в играта: 2- 4

Мнения

6 други продукта от същата категория :