Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Образователна игра "Търсачи на съкровища"

Образователната игра "Търсачи на съкровища", е верен помощник на Вашето дете в овладяването му с лекота не само на табличното умножение и деление, но и на голяма част от учебния материал по математика за втори клас.

В играта са включени въпроси и за видове триъгълници, според дължината на страните им, обиколка на геометрични фигури и още много въпроси с които детето неусетно ще учи и преговаря теоретичната част от учебника по математика, докато се забавлява.

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

48.90 лв

Повече информация

Играта има две нива на сложност и дори детето Ви да е преминало втори клас, то тя няма да му бъде скучна, защото в нея победата зависи не само от количеството знания - ако родител или по-голямо дете играе с по-малко дете, шансът за победа е равен и всичко ще се реши в хода на играта.

НИВО 1 - за деца, които разучават таблицата за умножение и деление;
НИВО 2 - за деца, които вече са я научили.

"Търсачи на съкровища" - една стара карта с тайнствен пиратски остров, плаване сред ледените води на Атлантическия океан, пиратски кораби и двама капитани, устремени към голямото съкровище. Влезте в ролята на капитан Кид и капитан Барбароса и се пригответе да отплавате на дълго и вълнуващо пътешествие в необятния и опасен океан.

Играта е изключително полезен инструмент за учене през ваканциите, тъй като детето неусетно преговаря наученото по интересен и желан от него начин, надгражда и не забравя учебния материал. Подходяща е и за по-големи деца, тъй като победата не зависи само от усвояването на таблицата за умножение.

СЪДЪРЖАНИЕ НА ИГРАТА:

1 бр. красиво изработено игрално поле;
32 бр. карти с въпроси от целия учебен материал по математика за втори клас;
4 бр. допълнителни табла за съкровища;
2 свитъка с таблиците за умножение и деление;
55 мраморни камъчета;
приложение с отговори на въпросите;
2 бр. пионки, зар;
упътване.
Минимална възраст на участниците - 7г.
Брой участници в играта - 2.
Играта може да се играе и семейно на два отбора

Мнения

6 други продукта от същата категория :