Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Елмазено пано КРАСАВИЦАТА И ЗВЯРА - ПРИКАЗЕН СВЯТ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

Елмазени пана  се  изработват чрез лепене на мозаечни мъниста, нареждани  по схема.

Правенето  им  е  забавление,  което надхвърля удоволствието от реденето на пъзел или шиенето на гоблен! 

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка.

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

70.00 лв

Повече информация

Елмазените пана представляват редене на пъстроцветни мъниста по схемата на гоблен. Разликата им от елмазените гоблени е, че изображението е разделено на части, като декоративно пано. 

Всяка отделна част се поставя в рамка. 

Малко  пано:
Габаритен  размер 33-73 см. - Кръгли диаманти 

20х13 - 2 пана 
30х13 - 2 пана  
33х13 - 1 пано 

Средно  пано:
Габаритен  размер 50-108 см. - Кръгли диаманти 
40х20 - 2 пана 
45х20 - 2 пана  
50х20 - 1 пано  

Голямо  пано:
Габаритен  размер 65 - 133 см. - Кръгли диаманти 
50х25 - 2 пана 
56х25 - 2 пана  
65х25 - 1 пано  

Малко  пано:
Габаритен  размер  33-73 см. - Квадратни диаманти 
20х13 - 2 пана.
30х13 - 2 пана - 
33х13 - 1 пано - 

Средно  пано:
Габаритен  размер 50-108 см. - Квадратни диаманти 
40х20 - 2 пана Квадратни диаманти - 120 лв.
45х20 - 2 пана - 
50х20 - 1 пано - 

Голямо  пано:
Габаритен  размер 65 - 133 см. - Квадратни диаманти 
50х25 - 2 пана 
56х25 - 2 пана  
65х25 - 1 пано 

Кръгли или квадратни диамантиПълно облепянел

Кръстница Tanq Ruseva

Кръстницата има вечно право да поръчва тази картина с 10% отстъпка, независимо колко време е отминало и колко поръчки е направила. Станете кръстница на наша картина във фейсбук страницата ни.

Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими около 22-25 дни за доставка на гоблена. 

Всяка успешно направена поръчка се потвърждава от наш сътрудник по телефона. Моля при телефонното обаждане да уточните с какви диаманти бихте желали да Ви бъде  доставен гоблена. Ако не посочите изрично вида диамантчета, то диамантеният гоблен ще бъде доставен с диаманти  по   преценка на сайта.   

При елмазените пана всяка отделна част се поставя в самостоятелна рамка по избор на клиента. Закачват се на 2 см. разстояние между отделните части или по начин, който визуално допада на клиента. 

Елмазеното пано ще получите напълно окомплектовано: платно-основа със залепваща повърхност и отпечатана на него схема на изображението, диамантени маниста в различни цветове със съответни маркировки отговарящи на мястото им в схемата, специална пластмасова табличка, пинцета за взимане на диамантчетата и залепяне, лепило и писалка ако гоблена е с кръгли диаманти.

Има различни видове диамантени гоблени/мозайки според мънистата, с кото се изработват - квадратни, кръгли прозрачни и кръгли акрилни (матови, като квадратните). Повърхността им е с различен брой "ъгли"- 9 или 12. С кръглите обикновено се запълва частично рисунъкът, а с квадратните – изцяло. Трябва да се има предвид, че колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията на диамантения гоблен, особено ако има заложени дребни детайли или фигури. Големите диамантени картини изискват повече време, но ефектът е поразителен.

Елмазените пана са ново, забавно и красиво хоби, което се оказва много лесно и приятно. Получава се невероятно красива и блестяща картина. Приятно забавление за свободното време на малки и големи.

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са подходящи за децал

ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ
В случай, че закупеният от Вас продукт не отговори на очакванията Ви, Вие може да го върнете в срок до 14 дни след получаването му, съгласно Общите условия на сайта Artivet.com, и ние ще възстановим заплатената от вас сума.

Доверете ни се!
• Ние предлагаме продукт най-високо качество!
• 99% от нашите клиенти изразяват удволетвореност от нашата продукция. 
• Пазарувате безопасно и сигурно

Мнения

21 други продукта от същата категория :

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: