Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Елмазено пано ПРОЛЕТНА ФЕЕРИЯ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

Елмазени пана  се  изработват чрез лепене на мозаечни мъниста, нареждани  по схема.

Правенето  им  е  забавление,  което надхвърля удоволствието от реденето на пъзел или шиенето на гоблен! 

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка.

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

76.00 лв

Повече информация

Елмазените пана представляват редене на пъстроцветни мъниста по схемата на гоблен. Разликата им от елмазените гоблени е, че изображението е разделено на части, като декоративно пано. 

Всяка отделна част се поставя в рамка. 

25х25 см. - 3 пана см. Кръгли диаманти 
30х30 см. - 3 пана см. Кръгли диаманти 
45х45 см. - 3 пана см. Кръгли диаманти 
55х55 см. - 3 пана см. Кръгли диаманти 

25х25 см. - 3 пана см. Квадратни диаманти 
30х30 см. - 3 пана см. Квадратни диаманти 
45х45 см. - 3 пана см. Квадратни диаманти 
55х55 см. - 3 пана см. Квадратни диаманти 

Кръгли или квадратни диамантиПълно облепянел

Кръстница Стойка Жилкова

Кръстницата има вечно право да поръчва тази картина с 10% отстъпка, независимо колко време е отминало и колко поръчки е направила. Станете кръстница на наша картина във фейсбук страницата ни.

Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими около 22-25 дни за доставка на гоблена. 

Всяка успешно направена поръчка се потвърждава от наш сътрудник по телефона. Моля при телефонното обаждане да уточните с какви диаманти бихте желали да Ви бъде  доставен гоблена. Ако не посочите изрично вида диамантчета, то диамантеният гоблен ще бъде доставен с диаманти  по   преценка на сайта.   

При елмазените пана всяка отделна част се поставя в самостоятелна рамка по избор на клиента. Закачват се на 2 см. разстояние между отделните части или по начин, който визуално допада на клиента. 

Елмазеното пано ще получите напълно окомплектовано: платно-основа със залепваща повърхност и отпечатана на него схема на изображението, диамантени маниста в различни цветове със съответни маркировки отговарящи на мястото им в схемата, специална пластмасова табличка, пинцета за взимане на диамантчетата и залепяне, лепило и писалка ако гоблена е с кръгли диаманти.

Има различни видове диамантени гоблени/мозайки според мънистата, с кото се изработват - квадратни, кръгли прозрачни и кръгли акрилни (матови, като квадратните). Повърхността им е с различен брой "ъгли"- 9 или 12. С кръглите обикновено се запълва частично рисунъкът, а с квадратните – изцяло. Трябва да се има предвид, че колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията на диамантения гоблен, особено ако има заложени дребни детайли или фигури. Големите диамантени картини изискват повече време, но ефектът е поразителен.

Елмазените пана са ново, забавно и красиво хоби, което се оказва много лесно и приятно. Получава се невероятно красива и блестяща картина. Приятно забавление за свободното време на малки и големи.

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са подходящи за децал

ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ
В случай, че закупеният от Вас продукт не отговори на очакванията Ви, Вие може да го върнете в срок до 14 дни след получаването му, съгласно Общите условия на сайта Artivet.com, и ние ще възстановим заплатената от вас сума.

Доверете ни се!
• Ние предлагаме продукт най-високо качество!
• 99% от нашите клиенти изразяват удволетвореност от нашата продукция. 
• Пазарувате безопасно и сигурно

Мнения

От (гр.Ихтиман, Bulgaria) на24 Apr 2024 (Елмазено пано ПРОЛЕТНА ФЕЕРИЯ) :
(5/5

Елмазено пано ПРОЛЕТНА ФЕЕРИЯ Елмазено пано ПРОЛЕТНА ФЕЕРИЯ

Елмазеното платно е уникално след изработването му.
Много е красиво. Създава чувство на светлина, топлина и разкош в стаята кудето е поставено.

21 други продукта от същата категория :

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: