Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Елмазено пано СИНьО УТРО

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

Елмазени пана изработващи се чрез лепене на мозаечни мъниста, нареждащи се по схема.

Забавение, което надхвърля удоволствието от реденето на пъзел или шиенето на гоблен! 

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка.

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

76.00 лв

Повече информация

Диамантеният гоблен е специално произведен за потребителите на АртИвет! 

Елмазените пана представляват редене на пъстроцветни мъниста по схемата на гоблен. Разликата им от елмазените гоблени е, че изображението е разделено на части, като декоративно пано. 

Всяка отделна част се поставя в рамка. 

РАЗМЕРИ:

25х25 см. - 3 пана см. Кръгли диаманти - 82 лв.
30х30 см. - 3 пана см. Кръгли диаманти - 108 лв.
40х40 см. - 3 пана см. Кръгли диаманти - 143 лв.
45х45 см. - 3 пана см. Кръгли диаманти - 175 лв.

25х25 см. - 3 пана см. Квадратни диаманти - 76 лв.
30х30 см. - 3 пана см. Квадратни диаманти - 102 лв.
40х40 см. - 3 пана см. Квадратни диаманти - 137 лв.
45х45 см. - 3 пана см. Квадратни диаманти - 169 лв.

Кръгли или квадратни диамантиПълно облепяне


Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими около 22-25 дни за доставка на гоблена. 

Всяка успешно направена поръчка бива потвърждавана от наш сътрудник по телефона. Моля при телефонното обаждане да уточните с какви диаманти бихте желали да Ви доставим гоблена. Ако не посочите изрично вида диамантчета то диамантения гоблен ще бъде доставен по преценка на сайта.   


Екмазеният гоблен ще получите напълно окомплектован: платно-основа със залепваща повърхност и отпечатана на него схема на изображението, диамантени маниста в различни цветове със съответни маркировки отговарящи на мястото им в схемата, специална пластмасова табличка, пинцета за взимане на диамантчетата и залепяне, лепило и писалка ако гоблена е с кръгли диаманти.

Има различни видове диамантени гоблени/мозайки според мънистата, с кото се изработват - квадратни, кръгли прозрачни и кръгли акрилни (матови, като квадратните). Повърхността им е с различен брой "ъгли"- 9 или 12. С кръглите обикновено се запълва частично рисунъкът, а с квадратните – изцяло. Трябва да се има предвид, че колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията на диамантения гоблен, особено ако има заложени дребни детайли или фигури. Големите диамантени картини изискват повече време, но ефектът е поразителен.

Елмазените пана са ново, забавно и красиво хоби, което се оказва много лесно и приятно. Получава се невероятно красива и блестяща картина. Те  са  приятно забавление за свободното време на малки и големи.

В последствие всяко едно от паната може да поставете в отделна рамка и да го поставите на стената като обща композиция. Невероятен ефект с диамантени отблясъци. 

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са подходящи за деца.  

Мнения

От (Русе, Bulgaria) на27 Nov 2017 (Елмазено пано СИНьО УТРО) :
(5/5
Клиентът е оценил продуктa, но не е публикувал ревю.

21 други продукта от същата категория :

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: