Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Диамантен гоблен КОЛЕДЕН ВЕНЕЦ - КУЧЕНЦЕ И КОТЕНЦЕ

Диамантените гоблени това са диамантени картини  изработени  чрез лепене на малки мъниста, които  се  подреждат върху канава със залепващо покритие по схема, която е отпечатана на основата.  

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

Това приятно забавление, надминава удоволствието от шиенето на гоблен и е много по-лесно! 

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка. 

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

28.00 лв

    Отстъпка от 10 % при поръчка на 3 или повече диамантени гоблена    

Повече информация

Диамантените гоблени са тип картини, чието създаване изисква търпение и време. Върху канавата се  лепят диамантените маниста, които са многостенни и напомнят  с  повърхността  си  обработен  диамант, а всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината Залепват се  върху винилова повърхност, на която е отпечатана схема, наподобяваща схемите на гоблен.

РА

гоЗМЕРИ:

20х20см. Кръгли диаманти
25х25см. Кръгли диаманти
30х30см. Кръгли диаманти
35х35см. Кръгли диаманти
40х40см. Кръгли диаманти
50х50см. Кръгли диаманти
60х60см. Кръгли диаманти
20х20см. Квадратни диаманти
25х25см. Квадратни диаманти
30х30см. Квадратни диаманти
35х35см. Квадратни диаманти
40х40см. Квадратни диаманти
50х50см. Квадратни диаманти
60х60см. Квадратни диаманти

Пълно облепяне. Кръгли  или Квадратни мъниста.

Когато поръчката  е направена, тя задължително се потвърждава от наш сътрудник по телефона. Трябва да уточните с  какъв  вид  мъниста(кръгли  или  квадратни)   желаете да работите.

Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими между  22 и 25 дни.

 Доставя Ви се комплект, в който има:

1) платно-основа с  отпечатана на него схема на изображението и залепващо  покритие, 2) диамантени мъниста в различни цветове със съответни маркировки, отговарящи на мястото им в схемата, 3)специална пластмасова табличка, 4)пинсета за вземане на диамантчетата и залепяне, 5)писалка, 6)лепило, с което се пълни върхът на писалката, 7)резервни пликчета за съхранение на отворените мъниста 

Диамантени гоблени са различни видове, според мънистата, с които се изработват - квадратни, кръгли. Тяхната повърхност е с различен брой "ъгли"- около 12. С кръглите обикновено се запълва частично рисунъкът, а с квадратните – изцяло. Колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията . В последствие гоблена може да поставите в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива диамантена картина.

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са подходящи за деца. 

ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ
В случай, че закупеният от Вас продукт не отговори на очакванията Ви, Вие може да го върнете в срок до 14 дни след получаването му, съгласно Общите условия на сайта Artivet.com, и ние ще възстановим заплатената от вас сума.

Доверете ни се!
• Ние предлагаме продукт с най-високо качество!
• 99% от нашите клиенти изразяват удволетвореност от нашата продукция. 
• Пазарувате безопасно и сигурно

Мнения

30 други продукта от същата категория :

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: