Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Диамантен гоблен ПОД ПАЛМИТЕ НА БРЕГА

Диамантените гоблени се  изработват  чрез лепене на мозаечни мъниста, които  се  нареждат  по схема .

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

Това  забавление  надминава удоволствието от реденето на пъзел или шиенето на гоблен! 

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка. 

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

29.50 лв

Повече информация

Диамантените гоблени  са  тип мозайки.   Мънистата  са многостенни (напомнящи  с  повърхността  си  обработен  диамант) и всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината. Лепят се  върху схема, която прилича на схемите на гоблен.  

РАЗМЕРИ:

30х20 см. Кръгли диаманти
35х25 см. Кръгли диаманти
45х30 см. Кръгли диаманти
50х35 см. Кръгли диаманти
60х40 см. Кръгли диаманти
30х20 см. Квадратни диаманти
35х25 см. Квадратни диаманти
45х30 см. Квадратни диаманти
50х35 см. Квадратни диаманти
60х40 см. Квадратни диаманти

Когато   поръчката  е направена, тя задължително се потвърждава от наш сътрудник по телефона. Трябва да уточните  с  какъв  вид  мъниста(кръгли  или  квадратни)   искате  да  работите.

Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими между  22 и 25 дни.Пълно облепяне. Кръгли  или Квадратни мъниста.

 Доставя  Ви се  комплект, в  който  има:

1) платно-основа с  отпечатана на него схема на изображението и залепващо  покритие, 2) диамантени мъниста в различни цветове със съответни маркировки, отговарящи на мястото им в схемата, 3)специална пластмасова табличка, 4)пинсета за вземане на диамантчетата и залепяне, 5)писалка, 6)лепило, с което се пълни върхът на писалката, 7)резервни пликчета за съхранение на отворените мъниста 

Диамантени гоблени/мозайки  са  различни  видове, според мънистата, с кото се изработват - квадратни, кръгли прозрачни и кръгли акрилни (матови, като квадратните). Тяхната повърхност е с различен брой "ъгли"- 9 или 12. С кръглите обикновено се запълва частично рисунъкът, а с квадратните – изцяло. Колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията . В последствие гоблена може да поставите в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива диамантена картина.

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са подходящи за деца. 

ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ
В случай, че закупеният от Вас продукт не отговори на очакванията Ви, Вие може да го върнете в срок до 14 дни след получаването му, съгласно Общите условия на сайта Artivet.com, и ние ще възстановим заплатената от вас сума.

Доверете ни се!
• Ние предлагаме продукт най-високо качество!
• 99% от нашите клиенти изразяват удволетвореност от нашата продукция. 
• Пазарувате безопасно и сигурно

Мнения

От (София , Bulgaria) на13 Apr 2021 (Диамантен гоблен ПОД ПАЛМИТЕ НА БРЕГА) :
(5/5

Под палмите на брега

С удоволствие бих си поръчал и други гоблени от вас. За първи път правя такъв тип гоблен. Много ми харесва и е забавно. Този вече е готов и очаквам следващия.

От (София , Bulgaria) на22 Feb 2021 (Диамантен гоблен ПОД ПАЛМИТЕ НА БРЕГА) :
(5/5

много съм доволна

Здравейте, благодаря много съм доволна. Даже вече е готов.
Поздрави!

От (Пловдив, Bulgaria) на21 Jul 2020 (Диамантен гоблен ПОД ПАЛМИТЕ НА БРЕГА) :
(5/5

Под палмите на брега

Здравейте, за първи път поръчваме такъв гоблен и много ни хареса, дъщеря ми с огромно удоволствие го изработи, бих поръчала отново, Благодаря ви!!!

30 други продукта от същата категория :

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: