Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Диамантен гоблен по снимка

Диамантен гоблен по снимка - каква по-хубава изненада за любимите ни хора. Красивите моменти прекарани с тях, невероятните места, които сте посетили или любовта към домашните любимци - ще бъдат пресъздадени с блясъка на диамантите и ще ни радват ежедневно, без да дават усмивките да слизат от лицата ни. 

За да запазим тези мигове щастие, ние в ArtIvet разработихме диамантени гоблени по дизайн на клиента.

В полето по-долу можете да качите вашата снимка и системата ВЕДНАГА ще генерира възможните размери, като за всеки размер ще научите и цена, както за кръгли, така и за квадратни диаманти.

Ние няма да изберем размера и цената - ще ви предоставим избор от 6 големини, съобразени конкретно със Вашата снимка и Вие сами ще можете да определите кой е най-подходящият за случая.

Повече детайли

Нов продукт

Добавяне на снимка за гоблен

Добавете снимка за да получите възможните размери и цени. Не забравяйте да добавите в количката варианта, който Ви допада.
Разрешените формати за снимката са: GIF, JPG, PNG

Изображения

loader

1.00 лв

    Отстъпка от 10 % при поръчка на 3 или повече диамантени гоблена    

Повече информация

Съвети за избор на подходящо изображение за диамантен гоблен по Ваш дизайн

Винаги избирайте снимки в близък план, защото от една страна лицата ще са с по-ясни черти (по-изписани), а от друга страна няма смисъл да плащате за изображение на фон. 

Избирайте снимки, на които обектите са осветени добре и са на фокус. Размазаните снимки няма да дадат резултата, който очаквате. Добрият контраст между обектите на фокус и фона, също са от решаващо значение.

Не е тайна, че колкото по-голям е размера на гоблена, толкова по-ясен и изписан става той. Затова ви препоръчваме да си избирате по-големите размери - крайният резултат ще бъде смайващ. 

Ето и нашите препоръки по отношение на размерите:

  • Когато на снимката е един обект (един човек) можете да изберете по-малък размер на гоблена със страна 40 или 44 см.
  • Когато на снимката са двама (два обекта, човека), изберете гоблен със среден размер - със страна поне 48 см, (за предпочитане 52 см.).
  • Ако имате изображение с няколко души, или снимката е в далечен план - ориентирайте се към най-големите размери.

Имайте предвид, че гоблена по снимка е персонализиран продукт - изработва се по конкретно Ваше изображение и носи радост конкретно на Вас. Това е и причината да не подлежи на връщане или замяна. а в същото време е още една причина да изберете снимка, която е достатъчно ясна, без излишни елементи и сенки.

Срока за доставка е 25 дни след потвърждаване на поръчката по телефона от наш оператор. Тогава можете да уточните всички детайли.

Плащането за гоблените по снимка е авансово, по банка. Данните за плащане ще Ви бъдат изпратени след като пуснете поръчката и се чуете с наш колега. 

Поръчайте диамантен гоблен по снимка още сега и зарадвайте своите близки и любими хора !

Мнения

30 други продукта от същата категория :