Диамантен гоблен - МЕЧЕТО ТЕДИ - ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН

Диамантени гоблени се  изработват, чрез лепене на мъниста,  върху канава по схема със залепваща повърхност.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

Забавение, което надхвърля удоволствието от реденето на пъзел или шиенето на гоблен-релаксира и успокоява! 

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка. 

Повече детайли

До края на намалението остават:

дни : часове : мин. : сек.

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

29.50 лв

-10%

26.55 лв

Повече информация

Диамантените гоблени са красива и занимателна мозайка, при която на схема подобна на схемите на гоблена се лепят цветни камъчета.

Наричат се диамантени, тъй като мънистата, които се лепят са многостени, сечени под ъгъл на принципа на диамантите и всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината. 

РАЗМЕРИ:

23х20 см. Кръгли диаманти 
30х36 см. Кръгли диаманти 
35х30 см. Кръгли диаманти 
40х35 см. Кръгли диаманти 
46х40 см. Кръгли диаманти 
52х45 см. Кръгли диаманти 
58х50 см. Кръгли диаманти 
23х20 см. Квадратни диаманти 
30х36 см. Квадратни диаманти 
35х30 см. Квадратни диаманти 
40х35 см. Квадратни диаманти 
46х40 см. Квадратни диаманти 
52х45 см. Квадратни диаманти 
58х50 см. Квадратни диаманти 

Пълно облепяне. Кръгли или Квадратни мъниста.

Успешно  направената  поръчка  се  потвърждава  от  наш  сътрудник  чрез  телефонно  обаждане. 

Ако сте избрали диамантеният си гоблен от раздела ни НАЛИЧНИ ДИАМАНТЕНИ ГОБЛЕНИ на сайта ArtIvet.com то след приемане на поръчаката ви от наш сътрудник, вашият гоблен ще бъде опакован и изпратен в същия ден и вие ще го получите съгласно начина, по който сте уточнили по телефона.

Ако гобленът не е сред наличните диамантени гоблени ще бъде доставен след 22-25 дни. Ние ще приемам и потвърдим поръчката ви и отново ще ви се обадим, когато гобленът поръчан от вас пристигне и сме готови да ви го изпратим. 

Всеки комплект съдържа: платно-основа със залепваща повърхност и отпечатана на него схема на изображението, диамантени мъниста в различни цветове със съответни маркировки, които  отгоарят на мястото им в схемата, специална пластмасова табличка, метална висококачествена пинсета за взимане на диамантчетата и залепяне, писалка с кух връх, приставки за улесняване на работата.

Клиентите често питат каква е разиката между диамантен и елмазен гоблен. Разлика - няма. Елмаз и диамант са едно и също и в зависимост от превода биват наричани елмазени гоблени или диамантени гоблени.

Добре  е  да  се  знае, че колкото по-малък е размера на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията на диамантения гоблен, особено ако има заложени дребни детайли или фигури. Големите елмазени  картини изискват повече време, но ефектът е поразителен.

В последствие гоблена може да поставете в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива,  дискретно  блестяща   картина.

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са подходящи за деца. 

ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ
В случай, че закупеният от Вас продукт не отговори на очакванията Ви, Вие може да го върнете в срок до 14 дни след получаването му, съгласно Общите условия на сайта Artivet.com, и ние ще възстановим заплатената от вас сума.

Доверете ни се!
• Ние предлагаме продукт най-високо качество!
• 99% от нашите клиенти изразяват удволетвореност от нашата продукция. 
• Пазарувате безопасно и сигурно

Разгледайте всички НАЛИЧНИ ДИАМАНТЕНИ ГОБЛЕНИ! Изберете и грабнете своето бижу сега! 

Мнения

30 други продукта от същата категория :