Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Елмазен гоблен - ОГНЕНА КИТАРА

Елмазените гоблени се  изработват  чрез лепене на мозаечни мъниста, които се нареждат  по схема върху канава със залепващо покритие. 

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка. 

Това  е  забавение, което надхвърля удоволствието от реденето на пъзел или шиенето на гоблен! 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

35.50 лв

Повече информация

Изработването  на  елмазени  гоблени е   увлекателна  занимателна дейност, която  не  е  трудна, но  са нужни  постоянство  и  внимание, а  щом  се  занимавате   с  ръкоделие,  сигурно  ги  имате  в изобилие! 

Очевидно е, че има сходство на изработените картини с шитите гоблени, но на практика става дума за мозайка, при която се работи с мъниста, поставени в определен  ред върху залепваща основа с отпечатано изображение разграфено със символи.

Наричат се така, защото мънистата, които се лепят са многостени (на принципа на шлифовани диаманти) и всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината. 

Елмазените картини са ново, забавно и красиво хоби, което се оказва много лесно и приятно. Важното е,  да сте упорити и да довършите  започнатото! Получава се невероятно красива и блестяща картина - приятно забавление за свободното време на малки и големи.

Този  вид   гоблен е предназначен за сръчни, търпеливи и най-вече  за хора с усет към красотата!

РАЗМЕРИ:

36х20 см. Кръгли диаманти 
45х25 см. Кръгли диаманти 
54х30 см. Кръгли диаманти 
57х32 см. Кръгли диаманти 
62х35 см. Кръгли диаманти 
66х37 см. Кръгли диаманти 
36х20 см. Квадратни диаманти 
45х25 см. Квадратни диаманти 
54х30 см. Квадратни диаманти 
57х32 см. Квадратни диаманти 
62х35 см. Квадратни диаманти 
66х37 см. Квадратни диаманти 

 Пълно облепяне. Кръгли или Квадратни  мъниста.

Успешно  направената  поръчка  се  потвърждава  от  наш  сътрудник  чрез  телефонно  обаждане. 

Ако сте избрали диамантеният си гоблен от раздела ни НАЛИЧНИ ДИАМАНТЕНИ ГОБЛЕНИ на сайта ArtIvet.com то след приемане на поръчаката ви от наш сътрудник, вашият гоблен ще бъде опакован и изпратен в същия ден и вие ще го получите съгласно начина, по който сте уточнили по телефона.

Ако гобленът не е сред наличните диамантени гоблени ще бъде доставен след 22-25 дни. Ние ще приемам и потвърдим поръчката ви и отново ще ви се обадим, когато гобленът поръчан от вас пристигне и сме готови да ви го изпратим. 

Всеки комплект съдържа: платно-основа със залепваща повърхност и отпечатана на него схема на изображението, диамантени мъниста в различни цветове със съответни маркировки, които  отгоарят на мястото им в схемата, специална пластмасова табличка, метална висококачествена пинсета за взимане на диамантчетата и залепяне, писалка с кух връх, приставки за улесняване на работата.

Клиентите често питат каква е разиката между диамантен и елмазен гоблен. Разлика - няма. Елмаз и диамант са едно и също и в зависимост от превода биват наричани елмазени гоблени или диамантени гоблени.

Добре  е  да  се  знае, че колкото по-малък е размера на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията на диамантения гоблен, особено ако има заложени дребни детайли или фигури. Големите елмазени  картини изискват повече време, но ефектът е поразителен.

В последствие гоблена може да поставете в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива,  дискретно  блестяща   картина.

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са подходящи за деца. 

ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ
В случай, че закупеният от Вас продукт не отговори на очакванията Ви, Вие може да го върнете в срок до 14 дни след получаването му, съгласно Общите условия на сайта Artivet.com, и ние ще възстановим заплатената от вас сума.

Доверете ни се!
• Ние предлагаме продукт най-високо качество!
• 99% от нашите клиенти изразяват удволетвореност от нашата продукция. 
• Пазарувате безопасно и сигурно

Разгледайте всички НАЛИЧНИ ДИАМАНТЕНИ ГОБЛЕНИ! Изберете и грабнете своето бижу сега! 

Мнения

30 други продукта от същата категория :