Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Диамантен гоблен по снимка

Каква по-хубава изненада за любими хора от диамантен гоблен по снимка. Красивите моменти, пресъздадени с блясъка на диамантите ни радват ежедневно и не дават усмивките да слизат от лицата ни. 

За да запазим тези мигове щастие, ние в ArtIvet създадохме продукта диамантени гоблени по снимка. Във формата по-долу можете да качите вашата снимка и системата ще ви генерира възможните размери, като за всеки размер можете да видите и цена, както за кръгли, така и за квадратни диаманти.

Повече детайли

Нов продукт

Добавяне на снимка за гоблен

Добавете снимка за да получите възможните размери и цени. Не забравяйте да добавите в количката варианта, който Ви допада.
Разрешените формати за снимката са: GIF, JPG, PNG

Изображения

loader

1.00 лв

Повече информация

Как да изберем подходящо изображение за диамантен гоблен по снимка ?

Не е тайна, че колкото по-голям е размера на гоблена, толкова по-ясен и изчистен става. Затова ви препоръчваме да си избирате по-големите размери - крайният резултат ще бъде смайващ. 

Винаги избирайте снимки в близък план, защото от една страна лицата ще са с по-ясни черти (по-изписани), а от друга страна няма смисъл да правите изображение на фон. 

Имайте предвид, че гоблена по снимка е персонализиран продукт - изработва се по конкретно ваше изображение и не подлежи на връщане или замяна. Това е още една причина да изберете снимка, която е достатъчно ясна, без излишни елементи и сенки.

Срока за доставка е 25 дни след потвърждаване на поръчката по телефона от наш оператор.

Плащането за гоблените по снимка е само авансово, по банка. Данните за плащане ще Ви бъдат изпратени след като пуснете поръчката. 

Поръчайте диамантен гоблен по снимка още сега и зарадвайте своите близки и любими хора !

Мнения

30 други продукта от същата категория :