Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Диамантен гоблен ЧЕРЕШОВИ ВОДИ

Диамантените гоблени се  изработват  чрез лепене на малки  мъниста, които  се  нареждат  по схема върху канава със залепваща повърхност.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

Това забавление надминава удоволствието от шиенето на гоблен релаксира и успокоява! 

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка. 

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

33.00 лв

Повече информация

Диамантените гоблени  се изработват от малки диаманчета, които са многостенни мънистата  напомнят  с  повърхността  си  обработен  диамант, а всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината. Лепят се  върху схема, която прилича на схемите на гоблен.  

РАЗМЕРИ:

28х22см. Кръгли диаманти
30х24см. Кръгли диаманти
38х30см. Кръгли диаманти
45х36см. Кръгли диаманти
53х42см. Кръгли диаманти
60х48см. Кръгли диаманти
28х22см. Квадратни диаманти
30х24см. Квадратни диаманти
38х30см. Квадратни диаманти
45х36см. Квадратни диаманти
53х42см. Квадратни диаманти
60х48см. Квадратни диаманти

Диамантени гоблени пълно облепяне. КРЪГЛИ или КВАДРАТНИ мъниста по избор на клиента.


Когато   поръчката  е направена, тя задължително се потвърждава от наш сътрудник по телефона. Поръчкат е приета след потвърждаване от наш стътрудник

Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими между  22 и 25 дни.

 Доставя  Ви се  комплект диамантен гоблен, в  който  има:

1) платно-основа с  отпечатана на него схема на изображението и залепващо  покритие, 2) диамантени мъниста в различни цветове със съответни маркировки, отговарящи на мястото им в схемата, 3)специална пластмасова табличка, 4)пинсета за вземане на диамантчетата и залепяне, 5)писалка, 6)лепило, с което се пълни върхът на писалката, 7)резервни пликчета за съхранение на отворените мъниста 

Диамантени гоблени  са  различни  видове, според мънистата, с кото се изработват - квадратни, кръгли. С кръглите обикновено се запълва частично рисунъкът, а с квадратните – изцяло. Колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията . В последствие гоблена може да поставите в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива диамантена картина.

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са подходящи за деца. 

ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ
В случай, че закупеният от Вас продукт не отговори на очакванията Ви, Вие може да го върнете в срок до 14 дни след получаването му, съгласно Общите условия на сайта Artivet.com, и ние ще възстановим заплатената от вас сума.

Доверете ни се!
• Ние предлагаме продукт с най-високо качество!
• 99% от нашите клиенти изразяват удволетвореност от нашата продукция. 
• Пазарувате безопасно и сигурно

Мнения

30 други продукта от същата категория :

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: