Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Диамантен гоблен ШУМЪТ НА РЕКАТА

Диамантени гоблени се  изработват, като  се   лепят  мозаечни мъниста върху  схема .

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ

Забавение, което надхвърля удоволствието от реденето на пъзел или шиенето на гоблен! 

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка. 

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

23.33 лв

Повече информация

Диамантените  гоблени  са  красива  и  занимателна  мозайка, която  се  подрежда  по  схема. Схемата  е  подобна  на  тази  на  гоблените  и  върху  нея  се  лепят  мънистата(диамантите).  

Наричат се диамантени, тъй като мънистата са многостени (на принципа на диамантите) и всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината. 

РАЗМЕРИ:

28х20 см. Кръгли диаманти - 32 лв.
35х25 см. Кръгли диаманти - 42 лв.
42х30 см. Кръгли диаманти - 53 лв.
49х35 см. Кръгли диаманти - 63 лв.
56х40 см. Кръгли диаманти - 78 лв.
63х45 см. Кръгли диаманти - 94 лв.
28х20 см. Квадратни диаманти - 28 лв.
35х25 см. Квадратни диаманти - 39 лв.
42х30 см. Квадратни диаманти - 49 лв.
49х35 см. Квадратни диаманти - 62 лв.
56х40 см. Квадратни диаманти - 76 лв.
63х45 см. Квадратни диаманти - 92 лв.

Кръгли  или Квадратни мъниста.

Пълно облепяне.

 

Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими до 22 - 25 дни за доставка на гоблена.

 Всяка успешно направена поръчка бива потвърждавана от наш сътрудник по телефона. Моля при телефонното обаждане да уточните с какви диаманти бихте желали да Ви доставим гоблена. Ако не посочите изрично вида, то диамантения гобленът ще бъде доставен по преценка на сайта. 

Комплектът съдържа: платно-основа със залепваща повърхност и отпечатана на него схема на изображението, диамантени маниста в различни цветове със съответни маркировки отговарящи на мястото им в схемата, специална пластмасова табличка, пинцета за взимане на диамантчетата и залепянеи писалка ако гоблена е с кръгли диаманти.

 В  зависимост  от мънистата, с кото се изработват - квадратни, кръгли прозрачни и кръгли акрилни (матови, като квадратните)  диамантените  гоблени  са  различни  видове.  Повърхността им е с различен брой "ъгли"- 9 или 12. С кръглите обикновено се запълва частично рисунъкът, а с квадратните – изцяло. Трябва да се има предвид, че колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията на диамантения гоблен, особено ако има заложени дребни детайли или фигури. Големите диамантени картини изискват повече време, но ефектът е поразителен.

Диамантените картини са ново, забавно и красиво хоби, което се оказва много лесно и приятно. Получава се невероятно красива и блестяща картина. Приятно забавление за свободното време на малки и големи.

В последствие гоблена може да поставете в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива диамантена картина.

Диамантеният гоблен е предназначен за сръчни, търпеливи и най-вече  за хора с усет към красотата!

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са подходящи за деца. 

Мнения

30 други продукта от същата категория :

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: