Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Диамантен гоблен СНЕЖНИ ВЪРХОВЕ

Диамантените гоблени се изработват чрез лепене на мъниста, които се нареждат по определен начин върху схема отпечатана на винилова канава.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

Това забавление надминава удоволствието от реденето на пъзел или шиенето на гоблен-релаксира и успокоява! 

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка. 

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

29.50 лв

Повече информация

Диамантените гоблени  са картини, изработени от мънистата. В зависимост от вашия избор диаманчетата са кръгли, като малки сверички или квадратни като малки пирамидки. Сечени под ъгъл, те са многостенни и напомнят с повърхността си обработен  диамант, а всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината. Лепят се  върху схема, наподобяваща схемите на гоблен.  

РАЗМЕРИ:

25х20 см. Кръгли диаманти
30х25 см. Кръгли диаманти
40х30 см. Кръгли диаманти
50х40 см. Кръгли диаманти
60х45 см. Кръгли диаманти
25х20 см. Квадратни диаманти
30х25 см. Квадратни диаманти
40х30 см. Квадратни диаманти
50х40 см. Квадратни диаманти
60х45 см. Квадратни диаманти

Пълно облепяне. Кръгли или Квадратни мъниста.

Когатоо пръчката е направена, тя задължително се потвърждава от наш сътрудник по телефона. Трябва да уточните с какъв вид мъниста(кръгли  или  квадратни)   желаете да работите.

Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими между  22 и 25 дни.

 Доставя Ви се комплект, в който има:

1) платно-основа с отпечатана на него схема на изображението и залепващо  покритие, 2) диамантени мъниста в различни цветове със съответни маркировки, отговарящи на мястото им в схемата, 3)специална пластмасова табличка, 4)пинсета за вземане на диамантчетата и залепяне, 5)писалка, 6)лепило, с което се пълни върхът на писалката, 7)резервни пликчета за съхранение на отворените мъниста 

Диамантени гоблени са различни видове, според мънистата, с които се изработват - квадратни и  кръгли. Тяхната повърхност е многоъгълна.  С кръглите е по-добре да се изработват по-големи гоблени. Квадратните се редят плътно един до друг.  Колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията . В последствие гоблена може да поставите в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива диамантена картина.

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са подходящи за деца. 

ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ
В случай, че закупеният от Вас продукт не отговори на очакванията Ви, Вие може да го върнете в срок до 14 дни след получаването му, съгласно Общите условия на сайта Artivet.com, и ние ще възстановим заплатената от вас сума.

Доверете ни се!
• Ние предлагаме продукт с най-високо качество!
• 99% от нашите клиенти изразяват удволетвореност от нашата продукция. 
• Пазарувате безопасно и сигурно

Мнения

30 други продукта от същата категория :

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: