Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Диамантен гоблен ВОДЕНИЦА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Диамантени картини изработващи се чрез лепене на мозаечни мъниста, нареждащи се по схема.

Забавение, което надхвърля удоволствието от реденето на пъзел или шиенето на гоблен! 

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка. 

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

29.50 лв

Повече информация

Диамантените гоблени са красива и занимателна мозайка, при която на схема подобна на схемите на гоблена се лепят цветни камъчета. 

Наричат се диамантени, тъй като мънистата, които се лепят са многостени на принципа на диамантите и всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината.  

Изберете от следните размери:

РАЗМЕР

28х21 см. Кръгли диаманти 
32х24 см. Кръгли диаманти 
40х30 см. Кръгли диаманти 
48х36 см. Кръгли диаманти 
60х45 см. Кръгли диаманти 
28х21 см. Квадратни диаманти 
32х24 см. Квадратни диаманти 
40х30 см. Квадратни диаманти 
48х36 см. Квадратни диаманти 
60х45 см. Квадратни диаманти 

Кръгли или Квадратни мъниста

Пълно облепяне

Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими около 22-25 дни за доставка на гоблена. 


Има различни видове диамантени гоблени/мозайки според мънистата, с кото се изработват - квадратни, кръгли прозрачни и кръгли акрилни (матови, като квадратните). Повърхността им е с различен брой "ъгли"- 9 или 12. С кръглите обикновено се запълва частично рисунъкът, а с квадратните – изцяло. Трябва да се има предвид, че колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията на диамантения гоблен, особено ако има заложени дребни детайли или фигури. Големите диамантени картини изискват повече време, но ефектът е поразителен.Комплекта съдържа: платно-основа със залепваща повърхност и отпечатана на него схема на изображението, диамантени маниста в различни цветове със съответни маркировки отговарящи на мястото им в схемата, специална пластмасова табличка, пинцета за взимане на диамантчетата и залепяне, лепило и писалка ако гоблена е с кръгли диаманти.

Диамантените картини са ново, забавно и красиво хоби, което се оказва много лесно и приятно. Получава се невероятно красива и блестяща картина. Приятно забавление за свободното време на малки и големи.

В последствие гоблена може да поставете в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива диамантена картина.

Диамантеният гоблен е предназначен за сръчни, търпеливи и най-вече  за хора с усет към красотата!

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени са подходящи за деца.  

Мнения

От (ПАНЧАРЕВО, Bulgaria) на20 Aug 2021 (Диамантен гоблен ВОДЕНИЦА) :
(5/5

Повей с люляков аромат до прозореца

Както всички модели,които до сега съм изработила, и този стана много красив, с много естествени цветове.Едно уоволствие е да се занимавам! Изработила съм през живота си над 30 гоблена, които също са ми доставяли удоволствие, но са отнемали доста време при ушиването им.При тях се изискваше много внимание и прецизност.Сега тази изработка много ми допада и смятам да продължавам, при възможностите,които имам, да си закупувам моделите,които съм си набелязала.Сега започвам "Воденицата" и с нетърпение попълвам съответните цветове.Надявам се накрая да получа очакваният резултат и да впечатля близките ми хора.Поздравявам Ви и се надявам нашето сътрудничество да продължи!

От (гр. Силистра, Bulgaria) на17 Apr 2018 (Диамантен гоблен ВОДЕНИЦА) :
(5/5

Това е моят гоблен

"Воденицата" е първата ми поръчка от диамантени гоблени. Исках първо да опитам с по-малък размер. Оказа се, че е много приятно занимание, много ми допадна.
Задължително ще си поръчам и друг.

От (Default, Bulgaria) на04 Dec 2017 (Диамантен гоблен ВОДЕНИЦА) :
(5/5
Клиентът е оценил продуктa, но не е публикувал ревю.

30 други продукта от същата категория :

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: