Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

КОМПЛЕКТ ИНСТРУМЕНТИ ЗА ДИАМАНТЕН ГОБЛЕН

Комплект инструменти за изработка на диамантен гоблен. 

Висококачествени инструменти, приспособления и улеснения за майсторите на страхотното диамантено изкуство. 

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

4018

Нов продукт

9.90 лв

Повече информация

АртИвет отново предлага на своите клиенти материали с най-високо качество.

 
Комплекта инструменти е част от комплектовката на всеки наш диамантен гоблен. Но ако ви е необходим отделен такъв комплект или желаете допълнителен за съвместна работа с любим човек можете да си закупите от нашия сайт. 

Комплектът включва:

1 - Найлонови пликчета с цип за съхранение на отворените, но недоизползвани диамантчета. Броят им в комплекта е около 12-14 бр. а гобленът е с много повече цветове. Ако желаете да съхранявате всички мъниста в такива пликчета можете да си закупите пакет найлонови пликове с цип

2 - Лепило за пълнене на моливчето с кух връх. Лепилото е достатъчно за около 2 гоблена. Ако оргнизацията ви на работа изисква повече лепило или загубите вашето можете да си закупите кутийка с лепила за иамантен гоблен

3 - Тавичка за диамантчета. Висококачествена, широка тавичка с оребрение, за по-лесно подреждане на диамантчетата в нея и улей, за улесняване на прибирането на останалите диамантчета. Чрез улейчето лесно се изсипват в кутийки или кесийки диамантчетата. 

4 - Метална пинцета с метални закривени заострени върхове. Висококачествена и здрава. Изключително удобна за захващане на квадратни диамантчета. 

5 - Омекотител. Приспособление, което улеснява ръката при дългата работа с моливчето с кух връх. 

6 - Моливче с кух връх. Използва се заедно с лепилото /червената плочка/ и чрез него се захващат/залепят и пренасят върху гоблена кръглите диамантчета. 

7 - Приспособление за захващане на няколко диамантчета едновременно. Използва се, когато има големи участъци с еднакви диамантчета. Така се улеснява и забързва процеса по лепенето. 

8 - Приспособление за захващане на две диамантчета едновреенно. 

Комплектите са налични и можем да ви ги изпратим веднага. 

Транспорта е за сметка на клиента. 

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Върховете на пинцетите са много остри. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са подходящи за деца. 

ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ
В случай, че закупеният от Вас продукт не отговори на очакванията Ви, Вие може да го върнете в срок до 14 дни след получаването му, съгласно Общите условия на сайта Artivet.com, и ние ще възстановим заплатената от вас сума.

Доверете ни се!
• Ние предлагаме продукт с най-високо качество!
• 99% от нашите клиенти изразяват удволетвореност от нашата продукция. 
• Пазарувате безопасно и сигурно

 

Мнения

27 други продукта от същата категория :

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: