Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

КУТИЙКА С 6 ЛЕПИЛА

Кутийка с 6 лепила за диамантени гоблени. 

Удобен аксесоар, за изработка на диамантен гоблен.

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

3886

Нов продукт

4.90 лв

Повече информация

КУТИЙКА С 6 ЛЕПИЛА

Ако ви е необходимо повече лепило, за изработката на диамантения гоблен предлагаме удобна кутийка за съхранение на 6 броя лепила. 

Размер на кутийката - 3.3x3.3x1.5 cм.

Размер на всяко едно лепило - 2.5/2.5 см.

Моля погледнете приложената снимка, за повече яснота.

Характеристика:

1.Надежден материал: лепилото е изработено от силиконов материал, който има добра лепкавост за захващане на диамантчетата. Кутийката за съхранение е пластмасов, прозрачен с приятен външен вид.

2. Как да използвате: първо подгответе комплекта диамантен гоблен, закупен от АртИвет – разпънете и залепете платното, повдигнете без да отлепяте напълно предпазните хартии, изсипете си желания номер диамантчета в тавичката и разклатете. Извадете лепилото, отстранете прозрачния предпазен слой и вземете лепило с химикалката от комплекта, напълвайки върхът и. Забучете с химикала диамантче и пренесете на указаното място в схемата.

 

Забележки:

1. Поради ефекта на светлината и разликата в цветността на мониторите на различните компютри/телефони, цветовете могат да имат лека разлика.

2. Моля, позволете лека грешка в размера поради ръчно измерване. Благодаря за разбирането!

 

Арт Ивет мисли за удобството на своите клиенти!

Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка от наш сътрудник по телефона ако не е налична са необходими около 30 дни за доставка на фунийката. 

Химичен състав: на кутийката - пластмаса; на лепилото - силиконово лепило 

Производител: Китай             

Мнения

27 други продукта от същата категория :

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: