Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Диамантен гоблен - БЪКИ – КУЧЕНЦЕ СРЕД ЦВЕТЯ В ОРАНЖЕВО

Диамантените гоблени се изработват чрез лепене на мъниста, които се нареждат по схема, отпечатана на винилова повърхност с лепилен пласт. Комплекта съдържа всичко необходимо за направата. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА само от АртИвет!

Това забавление надминава удоволствието от реденето на пъзел или шиенето на гоблен - много по-лесно и релаксирашо е! 

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка. 

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

29.50 лв

Повече информация

Диамантените гоблени  се изработват от малки маниста, които са многостенни и напомнят с повърхността си обработен  диамант, сечени под определен ъгъл всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината. Кръглите са като малки полусферички, а квадратните малки пирамидки. Лепят се  върху схема, наподобяваща схемите на гоблен с указани ясно места за залепване. Цялата схема е покрита със самозалепващ се пласт.

Прекрасно занимание за малки и големи. Релаксиращо и отпускащо занимание!

Гобленът се предлага в следните РАЗМЕРИ:

20х20см. Кръгли диаманти
25х25см. Кръгли диаманти
30х30см. Кръгли диаманти
35х35см. Кръгли диаманти
40х40см. Кръгли диаманти
50х50см. Кръгли диаманти
60х60см. Кръгли диаманти
20х20см. Квадратни диаманти
25х25см. Квадратни диаманти
30х30см. Квадратни диаманти
35х35см. Квадратни диаманти
40х40см. Квадратни диаманти
50х50см. Квадратни диаманти
60х60см. Квадратни диаманти

Пълно облепяне. Кръгли илиКвадратни мъниста.

Цените можете да видите като посочите изпрания размер и преместите точката на него. 

Когато поръчката е направена, тя задължително се потвърждава от наш сътрудник по телефона. Ако наш сътрудник не ви позвъни до 24 часа, то вероятно поръчката ви не е пристигнала до нас. 

Доставка-след потвърждаване на Вашата заявка са необходими между  22 и 25 дни. НАЛИЧНИТЕ ГОБЛЕНИ се доставят на следващия работен ден! 

Огромно разнообразие от над 3000 налични диамантени гоблени можете да видите ТУК!

 Доставя  Ви се  комплект,  в  който  има:

1) платно-основа с  отпечатана на него схема на изображението и залепващо  покритие, 2) диамантени мъниста в различни цветове със съответни маркировки, отговарящи на мястото им в схемата, 3 )специална пластмасова табличка, 4)пинсета за вземане на диамантчетата и залепяне, 5) писалка, 6) лепило, с което се пълни върхът на писалката, 7) пликчета за съхранение на отворените мъниста /пликчетата в комплекта са около 20 и в зависимост от организацията на работата може да не са ви достатъчно. Ние предлагаме пликчета и кутийки, с които да улесним и направим заниманието ви по-приятно

Когато избирате гоблен имайте предвид, че колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията. По-големите размери стават по-красиви и изразителни картини в завършен вид.

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са подходящи за деца. 

ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ
В случай, че закупеният от Вас продукт не отговори на очакванията Ви, Вие може да го върнете в срок до 14 дни след получаването му, съгласно Общите условия на сайта Artivet.com, и ние ще възстановим заплатената от вас сума.

Доверете ни се!
• Ние предлагаме продукт с най-високо качество!
• 99% от нашите клиенти изразяват удволетвореност от нашата продукция. 
• Пазарувате безопасно и сигурно

Мнения

30 други продукта от същата категория :