Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Рисуване по Номера (пълен комплект) - ПРЕПУСКАЩИ В СТЕПИТЕ КОНЕ

Картини за рисуване по номера в три варианта по избор: със сглобяема подрамка, с готова подрамка и опъната върху нея канава или само платно (канава) . Комплекта съдържа четки, акрилни бои без смесване (готови цветове подходящи конкретно за тази картина) и всичко друго, необходимо за изработката на картината.


За наличните картини - доставка до 24 часа (на следващия работен ден).

Повече детайли

Този продукт не е наличен към момента.

Нов продукт

24.08 лв

Повече информация

Ако се почувстватеуморени  от  напрегнатото ежедневите  и  търсите душевно равновеси, рисуването по номера  ще е  вашата  стрес-терапия.
То е не само  удоволствие,но ти дава възможност да се почувстваш художник  като Леонардо да Винчи, Климт, Моне или като самия Ван Гог!

 Kато се развихриш с четката, на платното не  след дълго ще се появят щрихи на огнен залез,море или красиви  брегове на реки,  екзотични животни, прекрасни гледки,препускаши коне, елегантни фигури  - картини по вкуса и предпочитанието на всеки.

Има ли някаква  тайната за магичното очарование на рисуването по номера? Истината е, че ТАЙНА НЯМА! Разгръщате платното (канавата), което има номерирани и оградени учасъци и внимателно запълвате  очертанията с посочените цветове , а чудото само се разкрива пред вас! Ако изпълнявате указанията и работите  точно, няма как  резултата да  не  е  прекрасен!

 За да придадете обемност на изображението или то да бъде с  по-наситен и дълбок цвят, е възможно е да се наложи да нанесете няколко слоя боя.

Рисуването по номера е  е неверотно като усещане- колкото повече рисувате, толкова по-увлекателен е за вас процеса, сякаш сте под въздействието на магия. Крайният резултат е превъзходен като картина на истински художник.

Всеки комплект за рисуване по номера съдържа всичко необходимо, за да получите накрая на творческия процес вълнуващо изображение.

• Номерирано и разграфено грундиро платно.

• Три четки за рисуване

• Акрилни бои в затворени и номерирани контейнери.

• Допълнителна схема.

• Закачалки за закрепване към стената на вече завършената картина (при вариантите с подрамка )

АртИвет отново поставя високи изисквания към продуктите, които предлага - картините по номера. Освен високо качество на използваните материали и принт, безвредни бои и пълен комплект необходими материали ArtIvet.com предлага невероятни картини и изискани изображения.

Ние познаваме нашите клиенти, знаем вкусовете и предпочитанията и се стремим да продаваме удоволствие в картини.

Рисуването по номера е предизвикатество за всеки, който обича да твори,  и  има усет към стил и красота. 

Рисуването по числа е начин за релакс и успокояване след забързания ден! То е подходящо за всеки пол и възраст.

Опитайте и завинаги ще останете поклонник на този жанр!

Мнения

30 други продукта от същата категория :