Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Диамантен гоблен КЪЩАТА НА РИБАРЯ

Диамантени гоблени сеизработват чрез лепене на малки мъниста, нареждащи се по схема на залепваща повърхност. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

Забавение, което надхвърля удоволствието от шиенето на гоблен! 

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка. 

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

29.50 лв

Повече информация

Диамантените гоблени са красива и занимателна картини, при която върху схема, подобна на схемите на гоблена, се лепят цветни камъчета.

Наричат се диамантени, тъй като мънистата, които се лепят са многостени на принципа на диамантите и всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината. 

Гобленът е разработка по картина на художничката ЦВЕТЕЛИНА ЦОНЕВА. Всички права запазени. Копирането и разпространяването на изображението е забранено без писмено съгласие на авторката или сайта АртИвет.

РАЗМЕРИ:

27х23 см. Кръгли диаманти 
30х26 см. Кръгли диаманти 
35х30 см. Кръгли диаманти 
42х36 см. Кръгли диаманти 
50х43 см. Кръгли диаманти 
60х50 см. Кръгли диаманти 
27х23 см. Квадратни диаманти 
30х26 см. Квадратни диаманти 
35х30 см. Квадратни диаманти 
42х36 см. Квадратни диаманти 
50х43 см. Квадратни диаманти 
60х50 см. Квадратни диаманти 

 

Кръгли  или Квадратни мъниста.

 Пълно облепяне.

 кръстница Tanya Dobreva

Кръстницата има вечно право да поръчва тази картина с 10% отстъпка, независимо колко време е отминало и колко поръчки е направила. Станете кръстница на наша картина във фейсбук страницата ни.

Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими до 22 - 25 дни за доставка на гоблена.

 

Всяка успешно направена поръчка бива потвърждавана от наш сътрудник по телефона. Моля при телефонното обаждане да уточните с какви диаманти бихте желали да Ви доставим гоблена.

Всяка успешно направена поръчка бива потвърждавана от наш сътрудник по телефона. Моля при телефонното обаждане да уточните с какви диаманти бихте желали да работите.

Комплектът съдържа: платно-основа със залепваща повърхност и отпечатана на него схема на изображението, диамантени маниста в различни цветове със съответни маркировки отговарящи на мястото им в схемата, специална пластмасова табличка, пинцета за взимане на диамантчетата и залепяне и писалка ако гоблена е с кръгли диаманти.

Има различни видове диамантени гоблени/ според мънистата, с които се изработват - квадратни и кръгли акрилни (матови, като квадратните). Повърхността им е с различен брой  около 12. С кръглите обикновено се запълва частично рисунъкът, а с квадратните – изцяло. Трябва да се има предвид, че колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията на диамантения гоблен, особено ако има заложени дребни детайли или фигури. Големите диамантени картини изискват повече време, но ефектът е поразителен.

Диамантените картини са ново, забавно и красиво хоби, което се оказва много лесно и приятно. Получава се невероятно красива и блестяща картина. Приятно забавление за свободното време на малки и големи.

В последствие гоблена може да поставете в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива диамантена картина.

Диамантеният гоблен е предназначен за сръчни, търпеливи и най-вече  за хора с усет към красотата!

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са играчка. 

Мнения

30 други продукта от същата категория :

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: