Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Диамантен гоблен ЖЪТВА

Диамантени гоблени изработващи се чрез лепене на мозаечни мъниста, нареждащи се по схема 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

Забавение, което надхвърля удоволствието от реденето на пъзел или шиенето на гоблен! 

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка. 

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

29.50 лв

Повече информация

Диамантените гоблени са красива и занимателна мозайка, при която на схема подобна на схемите на гоблена се лепят цветни камъчета.

Гобленът е  разработен  по  картина  на  русенската  художничка  МИГЛЕНА   КИРИЛОВА!

Наричат се диамантени, тъй като мънистата, които се лепят са многостени на принципа на диамантите и всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината. 

РАЗМЕРИ:

28х24 см. Кръгли диаманти 
35х30 см. Кръгли диаманти 
40х34 см. Кръгли диаманти 
45х38 см. Кръгли диаманти 
50х43 см. Кръгли диаманти 
60х51 см. Кръгли диаманти
28х24 см. Квадратни диаманти 
35х30 см. Квадратни диаманти 
40х34 см. Квадратни диаманти 
45х38 см. Квадратни диаманти 
50х43 см. Квадратни диаманти 
60х51 см. Квадратни диаманти 

 

Кръгли  или Квадратни мъниста.

Пълно облепяне.

 Всяка успешно направена поръчка бива потвърждавана от наш сътрудник по телефона. Моля при телефонното обаждане да уточните с какви диаманти бихте желали да Ви доставим гоблена. Ако не посочите изрично вида диамантчета, то диамантения гоблен ще бъде доставен по преценка на сайта. 

След  потвърждаване  на  Вашата  заявка  са  необходими  между  22 и 25 дни, за  да  Ви  бъде  доставен гоблена. 

Комплектът съдържа: платно-основа със залепваща повърхност и отпечатана на него схема на изображението, диамантени маниста в различни цветове със съответни маркировки отговарящи на мястото им в схемата, специална пластмасова табличка, пинцета за взимане на диамантчетата и залепяне, лепило и писалка ако гоблена е с кръгли диаманти.

Има различни видове диамантени гоблени според мънистата, с кото се изработват - квадратни, кръгли прозрачни и кръгли акрилни (матови, като квадратните). Повърхността им е с различен брой "ъгли"- 9 или 12. С кръглите обикновено се запълва частично рисунъкът, а с квадратните – изцяло. Трябва да се има предвид, че колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията на диамантения гоблен, особено ако има заложени дребни детайли или фигури. Големите диамантени картини изискват повече време, но ефектът е поразителен.

Диамантените картини са ново, забавно и красиво хоби, което се оказва много лесно и приятно. Получава се невероятно красива и блестяща картина. Приятно забавление за свободното време на малки и големи.

В последствие гоблена може да поставете в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива диамантена картина.

Диамантеният гоблен е предназначен за сръчни, търпеливи и най-вече  за хора с усет към красотата!

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са подходящи за деца.  

Мнения

От (Default, Bulgaria) на29 May 2021 (Диамантен гоблен ЖЪТВА) :
(5/5

Гоблен

Стана прекрасен!

От (Благоевград , Bulgaria) на10 Dec 2020 (Диамантен гоблен ЖЪТВА) :
(5/5
Клиентът е оценил продуктa, но не е публикувал ревю.
От (Варна, Bulgaria) на02 Jun 2020 (Диамантен гоблен ЖЪТВА) :
(5/5

Чудесен подарък за моя близка

Гобленът изглежда много красив след като се направи. Всички елементи бяха налични, както и указания за работа с елементите. Чудесна изненада за моя близка, която нямаше търпение да го завърши и да поръча още един от серията.

30 други продукта от същата категория :

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: