Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Диамантен гоблен ЗАСПАЛИ СРЕД ЖИТАТА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

Диамантени картини се изработват чрез лепене на мозаечни мъниста,които се нареждат по схема върху канава със залепваща повърхност. 

Приемете предизвикателството и пресъздайте една от най-красивите картини, почуствайте се творец.

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка.

Повече детайли

До края на намалението остават:

дни : часове : мин. : сек.

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

31.00 лв

-10%

27.90 лв

Повече информация

Диамантеният гоблен е специално произведен за потребителите на АртИвет! 

Диамантени гоблени са сред най-популярните хобита и предпочитано забавление в свободното време на много хора.Работата - редене на гоблен е увлекателно и релаксиращо.Когато е готова  я подарете на хората, които обичате. Направени с любов, рамкирани те внасят една красива нотка в дома.

Гобленът е разработка по картина на художничката МИГЛЕНА КИРИЛОВА. Всички права запазени. Копирането и разпространяването на изображението е забранено без писмено съгласие на авторката или сайта АртИвет. 

Изберете от следните размери:

РАЗМЕР

28х23 см. Кръгли диаманти 
39х32 см. Кръгли диаманти 
45х37 см. Кръгли диаманти 
51х42 см. Кръгли диаманти 
60х50 см. Кръгли диаманти 
28х23 см. Квадратни диаманти 
39х32 см. Квадратни диаманти 
45х37 см. Квадратни диаманти 
51х42 см. Квадратни диаманти 
60х50 см. Квадратни диаманти 

Пълно облепяне. Диамантен гоблен с кръгли или квадратни мъниста.

Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими около 20 - 24 дни за доставка на гоблена. 

             

Всяка успешно направена поръчка бива потвърждавана от наш сътрудник по телефона. Моля при телефонното обаждане да уточните с какви диаманти бихте желали да Ви доставим гоблена.

Комплекта съдържа: платно-основа със залепваща повърхност и отпечатана на него схема на изображението, диамантени маниста в различни цветове със съответни маркировки отговарящи на мястото им в схемата, специална пластмасова табличка, пинцета за взимане на диамантчетата и залепяне, лепило и писалка ако гоблена е с кръгли диаманти.

Има различни видове диамантени гоблени/ според мънистата, с които се изработват - квадратни, кръгли/. Повърхността им е с различен брой "ъгли"около 9. С кръглите обикновено се запълва частично рисунъкът, а с квадратните – изцяло. Трябва да се има предвид, че колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията на диамантения гоблен, особено ако има заложени дребни детайли или фигури. Големите диамантени картини изискват повече време, но ефектът е поразителен.

Диамантените картини са ново, забавно и красиво хоби, което се оказва много лесно и приятно. Получава се невероятно красива и блестяща картина. Приятно забавление за свободното време на малки и големи.

В последствие гоблена може да поставете в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива диамантена картина.

Диамантеният гоблен е предназначен за сръчни, търпеливи и най-вече  за хора с усет към красотата!

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са играчки.  

Мнения

30 други продукта от същата категория :

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: