Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Диамантен гоблен ЖЪЛТИ РОЗИ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Диамантени гоблени изработващи се чрез лепене на мозаечни мъниста, нареждащи се по схема.

Забавение, което надхвърля удоволствието от реденето на пъзел или шиенето на гоблен! 

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка.

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

29.50 лв

    Отстъпка от 10 % при поръчка на 3 или повече диамантени гоблена    

Повече информация

Елмазените гоблени са най-приятното и увлекателно хоби. За всеки, който обича да твори красота - редене на пъстроцветни мозайки върхи покрита с лепилен слой схема на гоблен.

Изберете от следните размери:

РАЗМЕР: 

25х20 см. Кръгли диаманти-
30х24 см. Кръгли диаманти-
40х32 см. Кръгли диаманти-
50х40 см. Кръгли диаманти-
60х48 см. Кръгли диаманти-
25х20 см. Квадратни диаманти-
30х24 см. Квадратни диаманти-
40х32 см. Квадратни диаманти-
50х40 см. Квадратни диаманти-
60х48 см. Квадратни диаманти-

Кръгли  или Квадратни  мъниста.

Пълно облепяне.

             

Елмазеният гоблен ще получите напълно окомплектован: платно-основа със залепваща повърхност и отпечатана на него схема на изображението, диамантени маниста в различни цветове със съответни маркировки отговарящи на мястото им в схемата, специална пластмасова табличка, пинцета за взимане на диамантчетата и залепяне, лепило и писалка ако гоблена е с кръгли диаманти.

Има различни видове елмазени гоблени/мозайки според мънистата, с кото се изработват - квадратни, кръгли прозрачни и кръгли акрилни (матови, като квадратните). Повърхността им е с различен брой "ъгли"- 9 или 12. С кръглите обикновено се запълва частично рисунъкът, а с квадратните – изцяло. Трябва да се има предвид, че колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията на диамантения гоблен, особено ако има заложени дребни детайли или фигури. Големите диамантени картини изискват повече време, но ефектът е поразителен.

Елмазените картини са ново, забавно и красиво хоби, което се оказва много лесно и приятно. Получава се невероятно красива и блестяща картина. Приятно забавление за свободното време на малки и големи.

В последствие гоблена може да поставете в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива диамантена картина.

Елмазеният гоблен е предназначен за сръчни, търпеливи и най-вече  за хора с усет към красотата!

Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими около 22-25 дни за доставка на гоблена. 

ВНИМАНИЕ: Елмазите са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Елмазените гоблени  не  са подходящи за деца.  

Мнения

30 други продукта от същата категория :

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: