Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Диамантен гоблен КОШНИЦА С ЛЮЛЯЦИ И МАРГАРИТКИ

Диамантените гоблени са релаксиращо удоволствие, при което чрез лепене на мъниста, които се нареждат по схема, се изработват невероятно красиви диамантени картини. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

Това е забавление, надхвърлящо удоволствието от реденето на пъзел или шиенето на гоблен! 

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка. 

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

31.50 лв

Повече информация

Диамантените гоблени са картини изработени от малки маниста, които са многостенни около 12 и напомнят с повърхността си обработен  диамант, а всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината. Лепят се  върху схема, която е  със залепваща повърхност и прилича на схемите на гоблен. Мънистата са сечени под ъгъл подобно на диаманти и отразяват светлината с множество ръбчета. 

РАЗМЕРИ:

28х23 см. Кръгли диаманти
30х25 см. Кръгли диаманти
36х30 см. Кръгли диаманти
42х35 см. Кръгли диаманти
48х40 см. Кръгли диаманти
60х50 см. Кръгли диаманти
28х23 см. Квадратни диаманти
30х25 см. Квадратни диаманти
36х30 см. Квадратни диаманти
42х35 см. Квадратни диаманти
48х40 см. Квадратни диаманти
60х50 см. Квадратни диаманти

Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими около 25 дни. 

Пълно облепяне на диамантения гоблен. Кръгли или Квадратни мъниста по избор на клиента.

Когато поръчката е направена, тя задължително се потвърждава от наш сътрудник по телефона. Уточнете с какъв вид мъниста(кръгли  или  квадратни) искате  да  работите.
 

Проверете наличните видове и размери от този диамантен доблен в раздел НАЛИЧНИ ДИАМАНТЕНИ ГОБЛЕНИ

Доставя  Ви се  комплект, в  който  има:

1) платно-основа с  отпечатана на него схема на изображението и залепващо  покритие, 2) диамантени мъниста в различни цветове със съответни маркировки, отговарящи на мястото им в схемата, 3)специална пластмасова табличка, 4)пинсета за вземане на диамантчетата и залепяне, 5)писалка, 6)лепило, с което се пълни върхът на писалката, 7)резервни пликчета за съхранение на отворените мъниста 

Мънистите са кръгли, като малки сферички и квадратни напомнящи малки призмички.С кръглите не се запълва напълно рисунака, а  квадратните се залепват плътно едно до друго.Правенето на гоблен е удоволствие за малки и големи.

След като е готов гоблена, може да поставите в подходяща рамка и да внесете в дома си красота и изящество изработено от вас.

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са подходящи за деца. 

ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ
В случай, че закупеният от Вас продукт не отговори на очакванията Ви, Вие може да го върнете в срок до 14 дни след получаването му, съгласно Общите условия на сайта Artivet.com, и ние ще възстановим заплатената от вас сума.

Доверете ни се!
• Ние предлагаме продукт най-високо качество!
• 99% от нашите клиенти изразяват удволетвореност от нашата продукция. 
• Пазарувате безопасно и сигурно

Мнения

30 други продукта от същата категория :

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: