Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Диамантен гоблен СРЕБЪРНА ВАЗА С РОЗОВИ КЛОНКИ

Диамантените гоблени, това е диамантена картина изработена от плътно наредени и залепени маниста върху канава, на която е отпечатана схема, като на гоблените за шиене.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

Това занимание е забавно, успокояващо и релаксиращо, много по-лесно и изисква  по-малко усилия от  шиенето на гоблен! 

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка. 

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

29.50 лв

    Отстъпка от 10 % при поръчка на 3 или повече диамантени гоблена    

Повече информация

Диамантените гоблени се изработват от мъниста - в зависимост от вашият избор кръгли като малки сферички или квадратни. Мънистата са многостенни, сечени под ъгъл и напомнят с повърхността си обработен диамант, а всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината. Лепят се върху схема, наподобяваща схемите на гоблен и създават един прекрасен приказен свят.  

РАЗМЕРИ:

28х21 см. Кръгли диаманти
32х24 см. Кръгли диаманти
40х30 см. Кръгли диаманти
48х36 см. Кръгли диаманти
54х40 см. Кръгли диаманти
60х45 см. Кръгли диаманти
28х21 см. Квадратни диаманти
32х24 см. Квадратни диаманти
40х30 см. Квадратни диаманти
48х36 см. Квадратни диаманти
54х40 см. Квадратни диаманти
60х45 см. Квадратни диаманти

Пълно облепяне. Кръгли  или Квадратни мъниста.


Когато поръчката е направена, тя задължително се потвърждава от наш сътрудник по телефона. Ако не получите обаждане от наш колега, моля свържете се с нас, за да уточним правилно ли сте направили поръчката и да я приемем.

Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими между  22 и 25 дни.

 Доставя Ви се комплект, в  който  има:

1) основата е канава обработена, като отгоре е нанесено залепващо покритие с  отпечатана на него схема на изображението, 2) диамантени мъниста в различни цветове със съответни маркировки, отговарящи на мястото им в схемата, 3) специална пластмасова табличка, 4) пинсета за вземане на диамантчетата и залепяне - АртИвет предоставя на клиентите си високо качествена метална пинцета, 5) писалка с накрайник за уобство и приспособления з всемане на повече от едно мъниста, 6) лепило, с което се пълни върхът на писалката, 7) резервни пликчета за съхранение на отворените мъниста - бройката в окомплектовката на празните пликчета е около петнадесет и е възможно да не ви достигнат ако слагате всеки цвят в отделно пликче. АртИвет продава допълнително пликчета. 

Диамантени гоблени  са  различни  видове, според мънистата, с които се изработват - квадратни, кръгли. С кръглите обикновено се запълва частично рисунъкът, квдратните – изцяло. Колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията. В последствие гоблена може да поставите в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива диамантена картина.

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са подходящи за деца. 

ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ
В случай, че закупеният от Вас продукт не отговори на очакванията Ви, Вие може да го върнете в срок до 14 дни след получаването му, съгласно Общите условия на сайта Artivet.com, и ние ще възстановим заплатената от вас сума.

Доверете ни се!
• Ние предлагаме продукт с най-високо качество!
• 99% от нашите клиенти изразяват удволетвореност от нашата продукция. 
• Пазарувате безопасно и сигурно

Мнения

30 други продукта от същата категория :

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: