Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Диамантен гоблен ТАЙНСТВЕНИ ЦВЕТЯ И ЛИЛАВИ НЮАНСИ

Диамантените гоблени се изработват чрез лепене на мъниста, които се нареждат по схема върху винилова канава със залепваща повърхност.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

Това  забавление  надминава удоволствието от шиенето на гоблени - успокоява и релаксира! 

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка. 

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

29.50 лв

    Отстъпка от 10 % при поръчка на 3 или повече диамантени гоблена    

Повече информация

Диамантените гоблени са прекрасни картини. Редят се върху винилова повърхност , която е лепкава от едната страна и защитена с фолио. Мънистата са многостенни, сечени под ъгъл и напомнят с повърхността си обработен  диамант, а всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината. Лепят се  върху схема, наподобяваща схемите на гоблен.  

РАЗМЕРИ:

30х20 см. Кръгли диаманти
36х24 см. Кръгли диаманти
40х27 см. Кръгли диаманти
45х30 см. Кръгли диаманти
50х33 см. Кръгли диаманти
54х36 см. Кръгли диаманти
60х40 см. Кръгли диаманти
30х20 см. Квадратни диаманти
36х24 см. Квадратни диаманти
40х27 см. Квадратни диаманти
45х30 см. Квадратни диаманти
50х33 см. Квадратни диаманти
54х36 см. Квадратни диаманти
60х40 см. Квадратни диаманти

Пълно облепяне. Кръгли  или Квадратни мъниста.

Когато поръчката  е направена, тя задължително се потвърждава от наш сътрудник по телефона. Трябва да уточните с какъв вид мъниста(кръгли или квадратни)   желаете да работите.

Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими между  22 и 25 дни.

 Доставя Ви се комплект, в който има:

1) платно-основа с отпечатана на него схема на изображението и залепващо  покритие, 2) диамантени мъниста в различни цветове със съответни маркировки, отговарящи на мястото им в схемата, 3)специална пластмасова табличка, 4)пинсета за вземане на диамантчетата и залепяне, 5)писалка, 6)лепило, с което се пълни върхът на писалката, 7)резервни пликчета за съхранение на отворените мъниста 

Диамантените гоблени са различни видове, според мънистата, с които се изработват - квадратни, кръгли.Тяхната повърхност е с многостранна с около 12 ъгли. С кръглите обикновено се запълва частично рисунъкът, а с квадратните – изцяло. Колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията. В последствие гоблена може да поставите в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива диамантена картина.

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са подходящи за деца. 

ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ
В случай, че закупеният от Вас продукт не отговори на очакванията Ви, Вие може да го върнете в срок до 14 дни след получаването му, съгласно Общите условия на сайта Artivet.com, и ние ще възстановим заплатената от вас сума.

Доверете ни се!
• Ние предлагаме продукт с най-високо качество!
• 99% от нашите клиенти изразяват удволетвореност от нашата продукция. 
• Пазарувате безопасно и сигурно

Мнения

30 други продукта от същата категория :

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: