Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Диамантен гоблен ЦВЕТЕ ОТ ТРОПИЦИТЕ

Диамантените гоблени се  изработват  чрез лепене на малки  мъниста, които  се  нареждат  по схема върху залепваща повърхност.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

Това забавление, надхвърля удоволствието от шиенето на гоблен- релаксира и успокоява! 

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка. 

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

31.00 лв

    Отстъпка от 10 % при поръчка на 3 или повече диамантени гоблена    

Повече информация

Диамантените гоблени  са  картини изработени от мънистата.Те се лепят върху схема, която прилича на схемите на гоблен. Сечени под ъгъл, всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината. 

РАЗМЕРИ:

20х20 см. Кръгли диаманти-
25х25 см. Кръгли диаманти-
30х30 см. Кръгли диаманти-
35х35 см. Кръгли диаманти-
40х40 см. Кръгли диаманти-
50х50 см. Кръгли диаманти-
60х60 см. Кръгли диаманти-
20х20 см. Квадратни диаманти-
25х25 см. Квадратни диаманти-
30х30 см. Квадратни диаманти-
35х35 см. Квадратни диаманти-
40х40 см. Квадратни диаманти-
50х50 см. Квадратни диаманти-
60х60 см. Квадратни диаманти-


Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими до 22 -
 Пълно облепяне. Кръгли  или Квадратни мъниста.

25 дни за доставка на гоблена.
Когато поръчката е направена, тя задължително се потвърждава от наш сътрудник по телефона. Уточнете с какъв вид мъниста(кръгли или квадратни) искате да  работите.
 
Доставя  Ви се  комплект, в  който  има:

1) Платното е винилова основа с отпечатана на него схема на изображението и залепващо  покритие, 2) диамантени мъниста в различни цветове със съответни маркировки, отговарящи на мястото им в схемата, 3)специална пластмасова табличка, 4)пинсета за вземане на диамантчетата и залепяне, 5)писалка, 6)лепило, с което се пълни върхът на писалката, 7)резервни пликчета за съхранение на отворените мъниста 

Диамантени гоблени са  различни  видове, според мънистата, с които се изработват - квадратни, кръгли. Тяхната повърхност е изсечена с 12 ъгли. С кръглите е по-добре да се облепят големи гоблени, а квадратните застават по-плътно един до друг. Колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията . Картината от диаманти е наситена с цветове,в последствие гоблена може да поставите в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива диамантена картина.

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са подходящи за деца. 

ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ
В случай, че закупеният от Вас продукт не отговори на очакванията Ви, Вие може да го върнете в срок до 14 дни след получаването му, съгласно Общите условия на сайта Artivet.com, и ние ще възстановим заплатената от вас сума.

Доверете ни се!
• Ние предлагаме продукт най-високо качество!
• 99% от нашите клиенти изразяват удволетвореност от нашата продукция. 
• Пазарувате безопасно и сигурно

Мнения

30 други продукта от същата категория :

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: