Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Рисуване по Номера (пълен комплект) - ПРИКАЗКА С ЛЕБЕДИ

Картини за рисуване по номера в три варианта по избор: със сглобяема подрамка, с готова подрамка и опъната върху нея канава или само платно (канава) . Комплекта съдържа четки, акрилни бои без смесване (готови цветове подходящи конкретно за тази картина) и всичко друго, необходимо за изработката на картината.


За наличните картини - доставка до 24 часа (на следващия работен ден).

Повече детайли

Този продукт не е наличен към момента.

Нов продукт

24.08 лв

Повече информация

Рисуването по номера е модерно и полезно занимание, което премахва умората от ежедневието и дава душевно равновесие. То ще бъде вашата    анти-стрес  терапия. Във  всеки  човек  се  крие  желанието да  бъде художник, независимо  от  уменията по рисуване, които има. Рисуването по номера  ни  дава тази възможност.
Разгръщаш  платното,започваш работа с четката и не  след дълго се появяват щрихи на огнен залез,море или красиви  брегове на реки,  екзотични животни, прекрасни гледки,препускаши коне, елегантни фигури  - картини според вкуса и предпочитанието на всеки. След  завършване  на  такава  картина  никой  не  може  да  допусне, че  е  рисувана  по  такъв начин...

Има ли някаква  тайната за магичното очарование на рисуването по номера? Истината е, че ТАЙНА НЯМА! Разпъваш платното (канавата), върху  което има номерирани и оградени учасъци и внимателно запълваш  очертанията с посочените цветове . Ако  указанията са изпълнени и  е работено точно, няма как  резултата да  не  е  прекрасен!  За да се  придаде обемност на изображението или то да бъде с  по-наситен и дълбок цвят, е възможно е да се наложи да бъдат  нанесени няколко слоя боя.

Рисуването по номера е  е неверотно като усещане- колкото повече рисувате, толкова по-увлекателен е за вас процеса, сякаш сте под въздействието на магия. Крайният резултат е впечатляващ!

Всеки комплект за рисуване по номера съдържа всичко необходимо, за да получите накрая на творческия процес вълнуващо изображение.

• Номерирано и разграфено грундиро платно.

• Три четки за рисуване

• Акрилни бои в затворени и номерирани контейнери.

• Допълнителна схема.

• Закачалки за закрепване към стената на вече завършената картина (при вариантите с подрамка )

 И  сега АртИвет  поставя високи изисквания към продуктите, които предлага - картините по номера. Освен високо качество на използваните материали и принт, безвредни бои и пълен комплект необходими материали ,ние предлагаме  невероятни картини и изискани изображения.

Тъй като познаваме нашите клиенти и  знаем вкусовете и предпочитанията, и затова  се стремим да продаваме удоволствие в картини.

Рисуването по номера е предизвикатество за всеки, който обича да твори,  и  има усет към стил и красота. То е подходящо за всеки пол и възраст.

Опитайте да рисувате по номера  и сами ще се убедите, че завинаги ще останете поклонник на този жанр!

Мнения

30 други продукта от същата категория :