Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Диамантен гоблен ФАРЪТ ДО РИФА

Диамантени гоблени изработващи се чрез лепене на мозаечни мъниста, нареждащи се по схема 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

Забавение, което надхвърля удоволствието от реденето на пъзел или шиенето на гоблен! 

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка. 

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

29.50 лв

    Отстъпка от 10 % при поръчка на 3 или повече диамантени гоблена    

Повече информация

Диамантените гоблени са красива и занимателна мозайка, при която на схема подобна на схемите на гоблена се лепят цветни камъчета.

Наричат се диамантени, тъй като мънистата, които се лепят са многостени (изработени са  на  принципа  на  шлифованите  диаманти) , и всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината. 

РАЗМЕРИ:

25х25 см. Кръгли диаманти 
30х30 см. Кръгли диаманти 
40х40 см. Кръгли диаманти 
50х50 см. Кръгли диаманти 
60х60 см. Кръгли диаманти 
25х25 см. Квадратни диаманти 
30х30 см. Квадратни диаманти 
40х40 см. Квадратни диаманти 
50х50 см. Квадратни диаманти 
60х60 см. Квадратни диаманти 

 

Кръгли  или Квадратни мъниста.  Пълно облепяне.

 

Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими до 22 - 25 дни за доставка на гоблена.

Всяка успешно направена поръчка бива потвърждавана от наш сътрудник по телефона. Моля при телефонното обаждане да уточните с какви диаманти бихте желали да работите. Ако не посочите изрично вида диамантчета ,то гобленът ще бъде доставен по преценка на сайта. 

Комплектът съдържа: платно-основа със залепваща повърхност и отпечатана на него схема на изображението, диамантени маниста в различни цветове със съответни маркировки отговарящи на мястото им в схемата, специална пластмасова табличка, пинцета за взимане на диамантчетата и залепянеи писалка ако гоблена е с кръгли диаманти.

Има различни видове диамантени гоблени/мозайки според мънистата, с кото се изработват - квадратни, кръгли прозрачни и кръгли акрилни (матови, като квадратните). Повърхността им е с различен брой "ъгли"- 9 или 12. С кръглите обикновено се запълва частично рисунъкът, а с квадратните – изцяло. Трябва да се има предвид, че колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията.

Диамантените картини са ново, забавно и красиво хоби, което се оказва много лесно и приятно. Получава се невероятно красива и блестяща картина. Приятно забавление за свободното време на малки и големи.

В последствие гоблена може да поставете в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива диамантена картина.

Диамантеният гоблен е предназначен за сръчни, търпеливи и най-вече  за хора с усет към красотата!

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са подгодящи за деца.  

Мнения

От (ПАНЧАРЕВО, Bulgaria) на29 Apr 2022 (Диамантен гоблен ФАРЪТ ДО РИФА) :
(5/5

ФАРЪТ ДО РИФА

фарът до рифа ми допадна още като го видях в каталога. Както и останалите модели, които съм изработила досега, а те са 18 на брой, така и този модел ми стои на работното място и използвам всяка свободна минута, за да се забавлявам! Да, правилно ме разбрахте, истинско удоволствие за мен е да седна и да попълвам местата, които все още не са попълнени, и непрекъснато пред мен да се открива прелестна картина! Тази картина изработвам за снаха ми, която е от Бургас и съм сигурна, че живеейки в София, морето й липсва много. Всички гоблени, които съм изработила, съм подарила на шестимата си внуци, на сестра ми и зет ми, на приятели. За мен засега съм оставила само един. Всички , на които съм подарила са много щастливи! И тъй като съм на 73 години, това ще им е спомен от мен ! Надявам се, да съм добре със зрението, за да продължа да се забавлявам с изработването на още модели. А аз съм си набелязала доста от богатият избор, който предлагате! БЛАГОДАРЯ ВИ !

30 други продукта от същата категория :

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: