Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Картина по номера - Нежни цветя на брега на реката

Всеки комплект за рисуване по номера съдържа:

  1. грундирано платно с отпечатана на него схема
  2. Необходимите акрилни бои, подкодящи конкретно за тази картина.
  3. Дървена подрамка върху която е монтирано платното.
  4. Комплект четки за рисуване.

Доставката може да бъде до офис на куриер ( Спиди или Еконт ) или до адрес на клиента. Срока за доставка на наличните картини за рисуване по номера е до 3 работни дни след потвърждаване на поръчката по телефона.

Повече детайли

До края на намалението остават:

дни : часове : мин. : сек.

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

32.03 лв

-30%

22.42 лв

Повече информация

Няма съмнение, че рисуването е забавно, но бих искал да добавя, че рисуването ни дава фокус, а също и ни разтоварва. Комплектите за рисуване по номера позволяват на всеки да изследва художника в себе си. Тези комплекти ви позволяват сами да рисувате професионални картини, произведения на велики художници като Ван Гог, Да Винчи и Пикасо. Ако искате да бъдете художник, повярвайте ми, че никога не е късно, можете да започнете с тези комплекти за рисуване.

За тези от Вас, който искат и насоки, подготвихме кратко упътване за рисуване на картини по номера.

 Бъдете креативни с вашето платно и имайте вяра в себе си. С нашите картини за рисуване по номера можете да се отпуснете, да се забавлявате, да се учите или да предавате знанията си. Наслаждавайте на рисуването се и се опитайте да измисляте нови идеи, доколкото можете.

Разгледайте още над 680 картини за рисуване по номера, разделени в няколко категории: ЖИВОТНИ, ЦВЕТЯ И РАСТЕНИЯ, ПЕЙЗАЖИ, ФИГУРИ, ДЕТСКИ, АБСТРАКТНИ и РЕЛИГИЯ.

Продължете пътуването си към майстори на четката, с комплектите за рисуване по номера от IvDecor.com

Забавлявай се ! 

Мнения

30 други продукта от същата категория :