Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Рисуване по Номера (пълен комплект) - КЪЩАТА НА РИБАРЯ

Картини за рисуване по номера в три варианта по ваш избор: със сглобяема подрамка, с готова подрамка и опъната върху нея канава или само платно (канава). Комплектът съдържа четки, акрилни бои без смесване (готови цветове подходящи конкретно за тази картина) и всичко друго, необходимо за изработката на картината.


За наличните картини - доставка до 3 работни дни.

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

29.80 лв

Повече информация

Рисуването по номера е творчески процес, помагащ да се абстрахираш от напрегнатото ежедневие, да постигнеш душевно равновесие и да се изпълниш с енергията на съзиданието.

Предлагаме ви три варианта, съобразно вашето желание:

Вариант 1 - получвате разграфената канава + комплекта с боички, четки и закачалка. Трябва да залепите платното на твърда повърхност и след като я нарисувате да прецените дали искате да краси домът ви? Тогава ще трябва да я занесете за поставяне на подрамка и ако желаете и външна рамка за разкош. 

Вариант 2 - получавате разграфената рамка + комплекта с боички и четки + разглобена подрамка, която много лесто се сглобява и след това върху нея опъвате добре платното. И вече сте готови да творите!

Вариант 3 - /ПРЕПОРЪЧВАМЕ/ - нашият екип ще опъне канавата на хубава, плътна подрамка, ще опъне платното до барабанене и разбира се ще получите боичките с четките и закачалка.

Рисуването по номера е разработка по картина на художничката Цветелина Цонева. Всички авторски права са на сайта АртИвет. Изображението не може да бъде копирано или използвано без писменно позволение на АртИвет. 

Скоро, след като се развихриш с четката, на платното ще се появят щрихи на море или брегове на реки, прекрасни гледки, екзотични животни, препускащи коне, елегантни фигури или огнен залез - картини по вкуса и предпочитанието на всеки.

Рисуването по номера е удоволствието да се почувстваш като Леонардо да Винчи, Климт, Моне или самия Ван Гог!

В какво се крие тайната на магичното очарование на рисуването по номера? Истината е, че ТАЙНА НЯМА! Разгъвате платното (канавата), което има номерирани и оградени области и внимателно запълвате тези очертания с посочените цветове – и чудото само се разкрива пред вас.

Въможно е да се наложи да нанесете няколко слоя боя, за да придадете обемност на изображението или по-наситен и дълбок цвят или да заличите напълно изпринтеното отдолу число.

Рисуването по номера е наистина магичен процес – това е неверотно усещане, колкото повече рисувате, толкова по-увлекателен е за вас процеса. Крайният резултат е превъзходен като картина на истински художник.

Всеки комплект за рисуване по номера съдържа всичко необходимо, за да получите накрая на творческия процес вълнуващо изображение.

• Номерирано и разграфено грундирано платно.
• Три четки за рисуване
• Акрилни бои в затворени и номерирани контейнери.
• Закачалки за закрепване към стената на вече завършената картина (при вариантите с подрамка)

АртИвет отново поставя високи изисквания към продуктите, които предлага - картините по номера. Освен високо качество на използваните материали и принт, безвредни бои и пълен комплект необходими материали ArtIvet.com предлага невероятни картини и изискани изображения.

Ние познаваме нашите клиенти, знаем вкусовете и предпочитанията и се стремим да продаваме удоволствие в картини.

Рисуването по номера е предизвикатество за всеки, който обича да твори, за всеки с усет към стил и красота, за малки и големи.
Рисуването по числа е начин за релакс и успокояване след забързания ден! То е подходящо за всеки пол и възраст. е с цветна душа,
Опитайте и завинаги ще останете поклонник на този нов жанр!

ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ
В случай, че закупеният от Вас продукт не отговори на очакванията Ви, Вие може да го върнете в срок до 14 дни след получаването му, съгласно Общите условия на сайта Artivet.com, и ние ще възстановим заплатената от вас сума.

Доверете ни се!
• Ние предлагаме продукт с най-високо качество!
• 99% от нашите клиенти изразяват удволетвореност от нашата продукция. 
• Пазарувате безопасно и сигурно

Мнения

30 други продукта от същата категория :

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: