Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Диамантен гоблен ХАРИ ПОТЪР - УЧЕНИЦИТЕ ОТ ХОГУОРТС

Хиляди са очаровани от това невроятно хоби - ДИАМАНТЕНИ ГОБЛЕНИ. Създайте красота и уют нареждайки блестящи, като диаманти мъниста върху схема за гоблен.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

Забавение, което надхвърля удоволствието от реденето на пъзел или шиенето на гоблен! 

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка. 

Повече детайли

До края на намалението остават:

дни : часове : мин. : сек.

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

31.00 лв

-10%

27.90 лв

Повече информация

Този невероятен гоблен е създаден по едноименния филм ХАРИ ПОТЪР. Любителите му могат да сътворят героите на ДИАМАНТЕН ГОБЛЕН - мозайка, при която на схема подобна на схемите на гоблена се лепят цветни камъчета.

Наричат се диамантени, тъй като мънистата, които се лепят са многостени на принципа на диамантите и всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината. 

РАЗМЕРИ:

35х20 см. Кръгли диаманти 
44х25 см. Кръгли диаманти 
53х30 см. Кръгли диаманти 
61х35 см. Кръгли диаманти 
65х37 см. Кръгли диаманти 
35х20 см. Квадратни диаманти 
44х25 см. Квадратни диаманти 
61х35 см. Квадратни диаманти
65х37 см. Квадратни диаманти 

Кръгли  или Квадратни мъниста.

Пълно облепяне.

 

Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими до 22 - 25 дни за доставка на гоблена.

 

Всяка успешно направена поръчка бива потвърждавана от наш сътрудник по телефона. Моля при телефонното обаждане да уточните с какви диаманти бихте желали да Ви доставим гоблена. Ако не посочите изрично вида диамантчета то диамантения гоблен ще бъде доставен по преценка на сайта. 

 

Комплектът съдържа: платно-основа със залепваща повърхност и отпечатана на него схема на изображението, диамантени маниста в различни цветове със съответни маркировки отговарящи на мястото им в схемата, специална пластмасова табличка, пинцета за взимане на диамантчетата и залепяне, лепило и писалка ако гоблена е с кръгли диаманти.

Има различни видове диамантени гоблени/мозайки според мънистата, с кото се изработват - квадратни, кръгли прозрачни и кръгли акрилни (матови, като квадратните). Повърхността им е с различен брой "ъгли"- 9 или 12. С кръглите обикновено се запълва частично рисунъкът, а с квадратните – изцяло. Трябва да се има предвид, че колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията на диамантения гоблен, особено ако има заложени дребни детайли или фигури. Големите диамантени картини изискват повече време, но ефектът е поразителен.

Диамантените картини са ново, забавно и красиво хоби, което се оказва много лесно и приятно. Получава се невероятно красива и блестяща картина. Приятно забавление за свободното време на малки и големи.

В последствие гоблена може да поставете в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива диамантена картина.

Диамантеният гоблен е предназначен за сръчни, търпеливи и най-вече  за хора с усет към красотата!

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са подходящи за деца.  

ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ
В случай, че закупеният от Вас продукт не отговори на очакванията Ви, Вие може да го върнете в срок до 14 дни след получаването му, съгласно Общите условия на сайта Artivet.com, и ние ще възстановим заплатената от вас сума.

...Вижте повече

Мнения

От (Пловдив, Bulgaria) на07 Jan 2022 (Диамантен гоблен ХАРИ ПОТЪР - УЧЕНИЦИТЕ ОТ ХОГУОРТС) :
(5/5

Гоблен,,Хари Потър''

Благодаря Ви!Гобленът е страхотен.Дъщеря ми много го хареса.

От (ПАНЧАРЕВО, Bulgaria) на17 Nov 2021 (Диамантен гоблен ХАРИ ПОТЪР - УЧЕНИЦИТЕ ОТ ХОГУОРТС) :
(5/5

Хари Потър - учениците отХОГУОРТС

Много сполучлив модел! Изработих го с голямо удоволствие! Сега тази тема е много актуална и децата се радват, че им го направих! Очаквам да подготвите още нови модели, примерно на велики художници ! Вече имате известната картина на Густав Климт, "Целувката" , който вече изработих и е прекрасен! Шишкин има интересни картини! Очаквам следващият път да мога да се сдобия с модела "Елени в гората".Желая Ви успех!

От (София, Bulgaria) на12 Aug 2020 (Диамантен гоблен ХАРИ ПОТЪР - УЧЕНИЦИТЕ ОТ ХОГУОРТС) :
(5/5

Прекрасно обслужване!

Много благодаря за отзивчивостта и търпението!

30 други продукта от същата категория :

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: